BİOS contains WGDS but no WRDS

Başlatan YsnOnrAydn, 08 Ocak 2020 - 20:31:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

YsnOnrAydn

Merhaba arkadaşlar,
Bilgisayarımda lvm şifreleme kurulu.
Bilgisayarda en son komut ekranında reboot yazdıktan somra PC yeniden baslatildiginda lvm şifresini girdiğim zaman bu hata ile karşılaşmaktayım.
iwlwifi 0000:00:14.3: BİOS contains WGDS but no WRDS
Bu ekranda takılı kalıp PC acilmamakta.
Oturum giriş ekranı gelmiyor.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Empat

Ctrl+Alt+F2 ile terminale ulaşın ve root girişi yaptıktan sonra aşağıdaki komutların çıktılarını buraya aktarın lütfen.
dmesg | grep iwl
lsmod | grep iwl
modprobe -r iwlwifi
modprobe iwlwifi
rfkill list all
sudo systemctl restart network-manager && cat /var/log/syslog | grep iwlwifi

Deneyebilecekleriniz:
netctl yerine wpa_supplicant kullanmak
Sistemdeki diğer her şeyle birlikte linux-firmware'i en son sürüme yükseltmek
iwlwifi sürücüsünün en güncel sürümünü yüklemek (kuruluysa yeniden yüklemek)
Everything for me is just Peace - Love - Coding. Also, as they say: I am a programmer, I have no life!

YsnOnrAydn

Merhabalar,
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.
Bütün kodları tek tek uyguladım ve çıktıları size resim olarak atacağım PC açılmadığı için.
Ve son paragrafta dediğiniz firmware işlemini nasıl yapabilirim yeni Ubuntu kullanıcısıyim pek bir bilgim yok açıkçası yardımcı olabilirseniz sevinirim.

esrefyus

Merhaba,
Ben de dmesg çıktısında görünen "BİOS contains WGDS but no WRDS" metnini ararken bu sayfaya ulaştım. Yalnız sistemim düzgün çalışıyor.
Sorununuz wifi ile ilgili olmayabilir. paylaştığınız resimde "Dependency failed..."  "Timeout failed waiting for device........" kısmından anladığım diskle iilgi bir sorun olduğudur.
Bağlanma noktası bulunamıyor gibi görünüyor.
mount -av
cat /etc/fstab
blkid
komutlarıyla disk bölümlerinin ve "UUID"lerin fstab içinde doğru kaydedilip edilmediğini kontrol edebilirsiniz.
Selamlar.