[Çözüldü] Tema ve İkon Seti Tavsiyesi

Başlatan Tempestatiss, 16 Haziran 2016 - 21:56:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tempestatiss

Merhaba dostlar. Nereye açmam gerektiğini bilemedim. Buraya açtım konumu. Elementary OS kullanıyorum ve gayet güzel gidiyor ama tema değişikliği yapmak istiyorum. Bana önerebileceğiz ve kullandığınız minimal veya flat design dediğimiz tarzda ikon setleri nelerdir? Ayrıca mümkünse tüm ikonlar aynı şekilde olan bildiğiniz ikon setleri var mı? Ben galiba kriteri çok kıstım, siz hoşunuza giden ve kriterlerime az biraz uyan bir tema önerirseniz sevinirim. :D Şimdiden teşekkürler..
We Do Not Sow.

ata1

ahmet_matematikci

İkon seti yüklemek güvenlik zafiyeti olulturur mu peki;
Mesela ben android için ücretsiz icon seti ararken nette bir site de icon indirme tuşuna bastım. Bir baktım benim bilgisayarın iconları değişmiş.
Android de simge olarak icon indireyim derken benim masa üstümde indirmek istediğim icon bilgisayara yüklenmiş gördüm.
♥ Kız tavlamak için kahraman olmak gerekmez. Doğru kadın zaten sizi kahraman yapar ;)

heartsmagic

Depolar haricinde alınan her şey potansiyel güvenlik tehlikesi içerir. Olur mu? Daha önce de söylemiştim, Gnome Look'ta bir kere zararlı bir şey paylaşıldı, kısa süre içinde anlaşıldı. Haliyle risk almak sana kalıyor bu durumda.

Depolar da %100 güvenli değildir, yanlış anlaşılmış olmayayım. Bilişimde %100 güvenli diye bir şey yok :)
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Tempestatiss

Alıntı yapılan: heartsmagic - 17 Haziran 2016 - 08:58:36
Depolar haricinde alınan her şey potansiyel güvenlik tehlikesi içerir. Olur mu? Daha önce de söylemiştim, Gnome Look'ta bir kere zararlı bir şey paylaşıldı, kısa süre içinde anlaşıldı. Haliyle risk almak sana kalıyor bu durumda.

Depolar da %100 güvenli değildir, yanlış anlaşılmış olmayayım. Bilişimde %100 güvenli diye bir şey yok :)
Hocam zaten Linux platformuna geçip ciddi bir risk aldım alışkanlıklarımı değiştirerek. Ciddi bir belgem de yok bilgisayarda. Ne bulursam deniyorum bakalım. :D
We Do Not Sow.

heartsmagic

O kadar korkulacak bir durum yok tabi. Ben sadece yorum doğru olsun diye söyledim o kadar şeyi. Hani şu kadarlık Linux maceramda öyle bir zararlıya denk gelmedim :)
Bol bol deneme yap, gerçi ara ara forumdaki arkadaşlara "Ne olduğunu bilmiyorsan deneme." diyor ve kendimle çelişiyorum :) Fakat, bol bol okuyup ne olduğunu anladıktan sonra deneme yapmaktan bir zarar gelmez.

Ancak önce olayın temellerini öğren ki sorun yaşadığında öylece ortada kalma. Ben de zamanında bol bol deneme yapıp, "Acaba bu ne yapıyor, şu komut ne yapıyor, şunu da yaparsam ne oluyor" diye denemeler yaptım. Fakat bunlara başlamadan önce Linux'un dosya sistemi neymiş nasılmış, dizin mimarisi nasılmış nerede ne varmış, uçbirimdeki basit ve kullanışlı komutlar neymiş, Grub neymiş yenir miymiş içilir miymiş, X, Xorg ne ola ki, xorg.conf ne işe yararmış (artık fazlaca bir önemi yok gerçi), kullandığım dağıtımın temelleri neymiş, paketleme sistemi olarak ne kullanırmış, o paketleme sistemi ile nasıl elle işlem yaparmışım gibi bir sürü temel şeyleri öğrendim. Sonrası Linux'un geniş dünyası, ara ara siyah ekran ve bol bol araştırma, kurcalama, inceleme :)

Tempestatiss

Çok güzel yazdınız hocam. :D Arada çok da sinirlensem de bırakamıyorum bu Linux denen mereti kurcalamayı.
We Do Not Sow.

heartsmagic

Seneler geçer, kurcalama bitmez :)

Başlığın durumu nedir, var m başka öneri isteğin yoksa yetti mi buldukların? Ya da bulabildin mi?

Horoz

bu soruyu ben de sormak istedim ama gerenk yok çünkü kimse bununla uğraşmamış. bak dostum sana tek tavsiyem bir google sayfası aç ve ubuntu themes ya da ubuntu gadgets diye görselleri ara ? hoşuna giden görsellerin sitelerine gir ve yükle dilediğin kadar yükleyip kullanabilirsin benim yıllardır en çok yaptığım budur yani bu konuda ve her zaman kesin ve mükemmel sonuçlara ulaşıyorum :D
Mamá ! Yo paso de todo ! :P

Tempestatiss

Alıntı yapılan: heartsmagic - 19 Haziran 2016 - 07:04:46
Seneler geçer, kurcalama bitmez :)

Başlığın durumu nedir, var m başka öneri isteğin yoksa yetti mi buldukların? Ya da bulabildin mi?
Evet hocam yeterli oldu. Şimdi etiketliyorum başlığı.
Alıntı yapılan: Horoz - 19 Haziran 2016 - 07:28:01
bu soruyu ben de sormak istedim ama gerenk yok çünkü kimse bununla uğraşmamış. bak dostum sana tek tavsiyem bir google sayfası aç ve ubuntu themes ya da ubuntu gadgets diye görselleri ara ? hoşuna giden görsellerin sitelerine gir ve yükle dilediğin kadar yükleyip kullanabilirsin benim yıllardır en çok yaptığım budur yani bu konuda ve her zaman kesin ve mükemmel sonuçlara ulaşıyorum :D
Aynen dediğiniz gibi yapıp oldukça tema edindim. :D Teşekkür ederim her şey için.
We Do Not Sow.