ubunutu sanal makine olusturma

Başlatan akaryapi, 25 Haziran 2016 - 12:17:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akaryapi

arkadaşlar,

ubuntudaki bi uygulama yöneticisiydi galiba bi sanal makine yöneticisi diye bi uygulama indirdim burada yeni bi sanal sunucu acip içine windows yüklemek istedim ama  yeni sanal oluştur dedigim zaman kurulum yapacak baglanti yok diyor , oysaki internet baglantim var ne yapmam lazim

fafnir35

Sanal makine yöneticisi de belki istenen işi görür fakat ben hiç denemedim, "Virtualbox" adlı uygulama daha çok tercih ediliyor. Virtualbox'ı yükleyip biraz daha detaylı araştırmayla windowsu sanal makinede çalıştırabilirsin.

cosima

VirtualBox ya da VMware kullanmanı öneririm.

akaryapi

VİRTUAL boxu yükledim ama sanal sunucuyu oluşturdu mfakat iso yu nasil aktarabilirim makineye

kartal

akaryapi

rrr adlı makinesi oturum açmak için başariz diye hata aliyorum ?

heartsmagic

@akaryapi, tam olarak ne yapmak istiyorsun ve neler yaptın? Bu sanal makinede ne çalıştırdın, kurulum mu yaptın yoksa hazır bir sanal kalıp mı kullandın? Biraz daha ayrıntı ver ki yardımcı olabilelim sana.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

akaryapi

windows kurmak istedim iso yu indirip seçtim ama başlattigim zaman bu hata geldi daha öncesin de birşey kurmadım

heartsmagic

ISO nereden indir, düzgün müdür değil midir bilemiyorum ama o kadar hata çıktısından bir şey anlamak mümkün değil. Ayrıntı vermiyor mu?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.