[Çözüldü] Wine Kurulum Sorunu

Başlatan mr.mrtkrmn, 25 Nisan 2016 - 01:44:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mr.mrtkrmn

Arkadaşlar Merhaba
Bugün ubuntu 16 sürümüne geçtim ama wine programını bir türlü kuramadım bir sürü hata kodu aldım
uzaktan bağlatı ile halledebilcek bir kişi varmıdır
biraz zor durumda kaldım

illedelinux

Wine bir şekilde kuruluysa tamamen sil, önce Playonlinux kur ve Wine'yi Playonlinux ile tekrar kur.
GNU/Linux kullanmıyorum, onu yaşıyorum...

plazma

Uzaktan bağlantı ile sorun çözmüyoruz malesef forumda, ne gibi hata veriyor kurulumdaki çıktıları kod etiketi içerisinde aktarırmısınız.

mr.mrtkrmn

çok teşekkür ederim sorun çözüldü

heartsmagic

Nasıl çözüldüğünü de söylersen aynı sorunu yaşayacak olanlar için güzel olur.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

şenol

selam arkadaşlar herkese , başka yerdede yazdım hadi buradada yazayım gene , arkadaşlar direkt wine i veya winetrick i yüklemeyin uç birimden hiç denemeyin ! neyse neden olduğunu başka yerdede yazmıştım bulamadım orayı şimdi neyse , arkadaşlar ilk önce siteden playonlinux diye aratın ve sitesinden download ubuntu olanını indirin , O SİZE YAZILIM MERKEZİYLE Mİ AÇAYIM DEDİĞİNDE !!!! yazılım merkeziyle açın 10 , 20 mb bişey , ondan sonra playonlinux u açtığınızda size wine yüklü değil diyecektir oyunlarda sorunlar yaşarsınız diyecektir , ve ardından playonlinuxu kapatın tamamen ,sonra yazılım merkezinden wine diye aratın , ve CONFİGURE WİNE İ İNDİRİN !!! WİNETRİCKİ DEĞİL !!! yaklaşık 200 mb indirecektir , winetricks de beraber gelecektir , sonra winetricksi açın çıkan pencereye tamam değin 2 defa , amaç playonlinux ve home klasörünün içine dosya oluştursun , ve wine tricksi kapayın , sonra playonlinuxu açtığınızda yapılandır değip stagingli wine versiyonlarını , ardından geckoları monoları kendisi kuracaktır , oda isteğinize bağlı olarak hangi wine versiyonunu istiyorsanız onu indirecektir ! GECKO LARI VE MONO LARI MUHAKKAK YÜKLEYİN !!! VAZGEÇ DEMEYİN !!! oyunmu oynayacaksınız başka * bir şey mi yapacaksınız bilmediğim için bu kadar yazdım , VE MUHAKKAK PLAYONLİNUX LA AÇIN OYUNLARI VEYA BAŞKA UYGULAMALARI !!! PROGRAMIN ÜZERİNE GELİP SAĞ TIKLAYIP DİREK AÇMAYIN WİNE LE !!! oyunlar hakkında wine ayarları istiyorsanız ben yazarım burada en ince detayına kadar sıkıntı yok :) saygılar

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 02 Haziran 2016 - 23:34:30

selam arkadaşlar herkese , başka yerdede yazdım hadi buradada yazayım gene , arkadaşlar direkt wine i veya winetrick i yüklemeyin uç birimden hiç denemeyin ! neyse neden olduğunu başka yerdede yazmıştım bulamadım orayı şimdi neyse , arkadaşlar ilk önce siteden playonlinux diye aratın ve sitesinden download ubuntu olanını indirin , yazılım merkeziyle açın 10 , 20 mb bişey , ondan sonra playonlinux u açtığınızda size wine yüklü değil diyecektir oyunlarda sorunlar yaşarsınız diyecektir , ve ardından playonlinuxu kapatın tamamen ,sonra yazılım merkezinden wine diye aratın , ve CONFİGURE WİNE İ İNDİRİN !!! WİNETRİCKİ DEĞİL !!! yaklaşık 200 mb indirecektir , winetricks de beraber gelecektir , sonra winetricksi açın çıkan pencereye tamam değin 2 defa , amaç playonlinux ve home klasörünün içine dosya oluştursun , ve wine tricksi kapayın , sonra playonlinuxu açtığınızda yapılandır değip stagingli wine versiyonlarını , ardından geckoları monoları kendisi kuracaktır , oda isteğinize bağlı olarak hangi wine versiyonunu istiyorsanız onu indirecektir ! GECKO LARI VE MONO LARI MUHAKKAK YÜKLEYİN !!! VAZGEÇ DEMEYİN !!! oyunmu oynayacaksınız başka birşey mi yapacaksınız bilmediğim için bu kadar yazdım , VE MUHAKKAK PLAYONLİNUX LA AÇIN OYUNLARI VEYA BAŞKA UYGULAMALARI !!! PROGRAMIN ÜZERİNE GELİP SAĞ TIKLAYIP DİREK AÇMAYIN WİNE LE !!! oyunlar hakkında wine ayarları istiyorsanız ben yazarım burada en ince detayına kadar sıkıntı yok :) saygılar
cpu / amd ryzen 7 / 1700 / 3.90 ghz o.c
anakart / msi b 350 tomahawk . gpu / amd rx 580 8 gb  
24 gb / ddr 4 ram / 3066 mhz de çalışıyorlar
250 gb / samsung 850 evo ssd