UBUNTU-ONE RECOVERY

Başlatan aveloxu, 29 Haziran 2016 - 18:03:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aveloxu

Lenovo Z5070 bir bilgisayar kullanmaktaydım one recovery modunu kullandığımda win8 kuruluyor bu one recovery olarak ubuntuyu kaydetme imkanım var mı?

heartsmagic

Hani var mıdır bir yolu bilmiyorum ama varsa da çok kolay olacağını sanmıyorum.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

ahmet_matematikci

Lenovo nun ubuntu için olanı var mi bilmem ama bir ara lenovo öne key için bir tamir aracı programı  bulmuştum. Bilgisayar yedekleme ayarlarından öne key i ayarlayabiliyorsun. Program çince idi. Bir yer de ıngilizce nasıl ayarlayacahini yazıyordu sitenin birinde. Lenovo direk destek vermiyor hatta telif hakkı sebebi ile  sanirsam  kaldırıyordu sitelerden.  Eğer o programı bulup  kurabilirsen işine Yarayacak bir şeyler çıkabilir.
Tabi benim çabam bilgisayar da ki lisanslı windows ü geri getirmeye calismakti. Sonra başlarım lisansini deyip ona da ubuntu kurmustum.
Arşivlerinde olması lazım ama tekrar söyleyim o zaman bir çok site lenovonun telif hakkı uyarısı ile programı kaldırıyordu.
Lenovo öne key ayarlarina müdahale eden programa karşı çıkıyor. Tabi neden karşı çıktığı konusunu o zaman  merak etmemiştim.

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
♥ Kız tavlamak için kahraman olmak gerekmez. Doğru kadın zaten sizi kahraman yapar ;)