Error parsing PCC subspaces from PCCT boot-kurulum sorunu.

Başlatan campel, 19 Mayıs 2016 - 01:18:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

campel

Hepinize öncelikle selamlar arkadaşlar. Asus'un X550JX modelini kullanıyorum. Bilgisayarıma hiçbir şekilde maalesef Ubuntu yükleyemiyorum. 14.04.4 ve 15.10 sürümlerini denedim fakat sürekli aynı hata aldım. BIOS güncelledim. Quick boot, fastboot özelliklerini de devre dışı bıraktım fakat maalesef soruna çözüm bulamadım.

Resim şu şekilde hiçbir şekilde kurulum menüsüne geçemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

[eklenti yönetici tarafından silindi]

heartsmagic

15.10 deneme artık, deneyeceksen 16.04 dene. Makinede başka bir sistem var mı? Varsa UEFI ile mi kurulu? 
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

campel

Evet, Windows 10 64 kurulu UEFI ile yani USB ile kuruldu. Fakat 16.04'te de aynı sorunu yaşadığımı belirtmek istiyorum. Ben Windows 10'u silmeden ubuntu yu kurmak istiyorum istediğimde istediğim işletim sistemini seçmek yani dual boot etmek. Fakat maalesef henüz giriş-kurulum ekranını görme şansına sahip olamadım. Orda yanına kur diye seçenek çıkıyor izlediğim rehberlerde bende kurulum ekranı bile çıkmıyor yardımcı olursanız çok mutlu olacağım. Şimdiden teşekkürler.  Ayrıntılı sistem bilgisi ve ya BIOS ekran görüntüsü isterseniz onu da atayım.

heartsmagic

Bu makine için fazlaca kurulum sorunu içeren şikayet göremedim. Farklı ISO'lar ve farklı sürümlerle denemiştin değil mi kurulumları? 
Bir de şu konuya bak lütfen: cekirdekkonusu

nomodeset parametresi ile başlayabilirsin denemelere. Sonrasında noacpi, nolapic, acpi=off gibi parametreleri denetiriz sana. Hatta tek tek deneyebilirsin sen de.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.