VRX Santral Ses Kayıt Programı

Başlatan johndazake, 14 Mayıs 2016 - 11:34:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

johndazake

Selamlar Kıymetli Arkadaşlar,

Şirketimizdeki telefon santraline gelen/giden telefon çağrılarının numaralarını kayıt altında tutmak için yıllardır kullandığımız bir yazılım var. Adı Teknikom VRX
Tabi bu program Windows altında çalışıyor ve Linux desteği yok. Firmaya da sormuştum.
Şirketimizdeki artık bilgisayarları Ubuntu'ya geçiriyoruz ve bu yazılımı da bir pcye kurmam gerekiyor ancak kuramıyorum.  :(

Playonlinux ile deniyorum, kurulumun son aşamasında kısayolları vereceği yerde takılıp kalıyor dönüp duruyor.

Bu programın kurulumu ve çalıştırılması konusunda bir hayır sever kardeşimiz bana yardım edebilir mi?  :-[
Dilerseniz teamviewer ile de bilgisayarıma uzaktan bağlantı yapabilirsiniz.

Kendiniz denemek isterseniz programın exe'sini buradan indirebilirsiniz. http://www.teknikom.net/downloads/VRX_kur_v3040.zip

Tabi program çalıştıktan sonra pcye takılı olan aygıtı arayacaktır ama program çalışsın bana yeter, aygıt bizi pcye takılı. :)

Kurulumun kaldığı ekran aşağıdaki ekrandır.

heartsmagic

Merhaba.

Bu gibi bir uygulamanın Wine ile çalışacağını sanmıyorum. Uygulama açılsa dahi aygıtı göremeyecektir. Wine'ın o şekilde kabiliyetleri yok yanlış bilmiyorsam.
Bu uygulamanın kullanılması şart mı yoksa Linux tarafı muadili olur mu? Hoş muadili nasıl bir uygulamadır bilemiyorum. Hiç ilgimin olmadığı bir alan.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

johndazake

Anladım. Cevap için teşekkür ederim. Başka alternatifler arayacağım bak.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 27 Mayıs 2016 - 09:23:15

Bu arada arayan bulurmuş :)
Bu cihazın pc bağılmı olanı değil network bağımlı olanı çıkmış onu bulduk. Direk pc'den de kurtulacağız. :)
Network DVR'lar gibi bu da direk internete bağlı :)

heartsmagic

Öyle veya böyle, çözüm bulabildiğine sevindim :)
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.