"Windows8_OS" öğesine erişilemiyor

Başlatan Kaaneses, 15 Nisan 2016 - 23:26:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kaaneses

windows yanına ubuntu kurdum ve windowsa giremiyorum dosyalarımada erişemiyorum ne yapmalıyım ekteki hatayı alıyorum

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 15 Nisan 2016 - 23:54:14

Biri lütfen yardımcı olsun hiç olmazsa dosyalarımı alsam yeter

[eklenti yönetici tarafından silindi]

neynefes

Yardım beklemek yerine arama yapsaniz çok daha hızlı erişebilirsiniz sonuca.

Windows kapatıldığında hazırda beklet komutu ile kapanıyor. Bu da diskleri tam olarak serbest bırakmıyor. Windows üzerinden hazırda beklet seçeneğini kapatın. Güç seçenekleri altında bulunması gerek. Sonra tam olarak Windows kapanacak.

Kaaneses

Windows a giremiyorum ki giriş ekranında Windows yok seçemiyorum yani

neynefes

Boot-repair konusuna bakın öncelikle.
http://wiki.ubuntu-tr.net/index.php?title=Boot-Repair

Bios ayarlarından Windows boot manager seçilebiliyor mu onu kontrol edin.

Kaaneses

Anlatamadım sanırım Windows'la ilgili hiç birşey yok bilgisayarım açıldığında ubuntu seçebiliyorum yada bios a girebiliyorum

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 16 Nisan 2016 - 02:19:47

Bios ta Windows boot var ama ikinci sırada onu seçemiyor yada birinci sıraya alamıyorum

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 16 Nisan 2016 - 03:00:32

Boot menüden girip windows u seçtim ayrıca daha sonra dediğiniz boot-repair işlemini yaptım ve artık herşey stabil çok teşekkü ederim !!

neynefes