[Çözüldü] HP Compaq nx9000

Başlatan tallgaaa, 30 Aralık 2008 - 09:55:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tallgaaa

hp compaq nx9000 laptopum var. xubuntu kurulumu yaptım hersey sorunsuz sekilde yuklendi. ancak 192 mb ram, P4 2,2 Ghz CPU'da program çalıştırırken cok yavas calısıo. pcde genel bir yavaslık var. ekran kartı driver'ından olma ihtimali geldi aklıma ama emin olamadım. yardım edebilicek olan var mı? simdiden tesekkurler..  :)

garafatma

Forumda arama yaparsanız ekran kartının düzgün yüklenip yüklenmediğini öğrenmek için cevap bulabilirsiniz.
Bira, Tanrı'nın bizi sevdiğinin ve eğlenmemizi istediğinin kanıtıdır.

>-- Askıdaki Çeviri --< Ubuntu Türkçe Çevirilerine Sizde Destek Olun
Elveda metal müziğin tanrısı... \m/ Ronnie James DIO: 1942 - 2010

cemdursun

Alıntı yapılan: tallgaaa - 30 Aralık 2008 - 09:55:36
hp compaq nx9000 laptopum var. xubuntu kurulumu yaptım hersey sorunsuz sekilde yuklendi. ancak 192 mb ram, P4 2,2 Ghz CPU'da program çalıştırırken cok yavas calısıo. pcde genel bir yavaslık var. ekran kartı driver'ından olma ihtimali geldi aklıma ama emin olamadım. yardım edebilicek olan var mı? simdiden tesekkurler..  :)

arkadasım selam, bende aynı bilgisayara ubuntu kurdum fakat wireles tanımadı, sen ayrıyeten herhangi bir driver yükledinmi , * ya da sende otomatikmi yükledi

şu an kablolu baglanıyorum :( varsa bilgisi olan rica edeceğim

heartsmagic

Kartın için bir araştırma yaptın mı forumda?

lspci ile kart bigini görebilirsin. Eğer çözemezsen yeni bir başlık açarak uygun bölümde sorunu sorabilirsin.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

cemdursun

8.10 yükleyince çözüldü arkadaşlar teşekkürler , ayrıca heartsmagic arattım ama bir türlü çözüm bulamamıştım şu an tekrar baktım ama yok , ilginede teşekkürler

iyi geceler