[Çözüldü] Mint Teması ve Elementary OS

Başlatan Dorabeon, 04 Mart 2016 - 07:03:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dorabeon

Merhabalar. Forumda yeniyim. Mint yüklemiştim ondan sonra Elementary'e geçtim. Numix Teması yükledim. Fakat internette https://www.youtube.com/watch?v=0KEf_NLgJ8A şu video ile karşılaştım ve arada kaldım. Adam videonun sonunda Elementary OS'teki her şeyi buraya geçirdi neredeyse. Sizce böyle kullanmak mı iyi Elementary mi? Yani Mint'e dönüp bu temayı yüklemeli miyim?

heartsmagic

Fazlaca kişisel bir soru değil mi bu? :) Zevkin nasılsa ona göre devam etmelisin. Ha, sorun olur mu diye soruyorsan duruma göre değişir. Elementary dağıtımına ait tüm paketleri bir başka dağıtıma aktarmaya çalışmak sancılı oluyor, önermem kendi adıma. Fakat videoda her şeyi geçirmiş diye bir durum yok. Conky, Plank, bir de tema kurulmuş o kadar.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Dorabeon

Alıntı yapılan: heartsmagic - 04 Mart 2016 - 10:27:12
Fazlaca kişisel bir soru değil mi bu? :) Zevkin nasılsa ona göre devam etmelisin. Ha, sorun olur mu diye soruyorsan duruma göre değişir. Elementary dağıtımına ait tüm paketleri bir başka dağıtıma aktarmaya çalışmak sancılı oluyor, önermem kendi adıma. Fakat videoda her şeyi geçirmiş diye bir durum yok. Conky, Plank, bir de tema kurulmuş o kadar.
Teşekkür ederim. Peki hangisini yüklemem performans açısından daha iyi olur? Mac OS gibi bir görünüm ve o simgeleri gerçekten istiyorum çünkü. :D Ne eksikleri var iki dağıtımın birbirine göre?

uçbirim2002

Bu konuda @heartsmagic'e katılıyorum. Elementary OS kurman daha sağlıklı olur.
Hello!

Dorabeon

Alıntı yapılan: uçbirim2002 - 04 Mart 2016 - 17:31:43
Bu konuda @heartsmagic'e katılıyorum. Elementary OS kurman daha sağlıklı olur.
Hımm. Olabilir fakat Elementary'nin desteği az sanırım. Bir de biraz hantal geldi Mint'e göre ama emin değilim. Şuan Mint yükleyip o temayı yükleyeceğim. Hangisi hoşuma giderse onu kullanacağım.

TopKek

Alıntı yapılan: Dorabeon - 04 Mart 2016 - 17:20:54
Teşekkür ederim. Peki hangisini yüklemem performans açısından daha iyi olur? Mac OS gibi bir görünüm ve o simgeleri gerçekten istiyorum çünkü. :D Ne eksikleri var iki dağıtımın birbirine göre?

Hackintosh kurmayi deneyebilirsiniz. Biraz  meşakkatli bir iş olabilir ama sonuçta bir Mac sahibi olacaksınız
Arch Linux mu Gentoo mu?

Dorabeon

Alıntı yapılan: Web_Monster - 04 Mart 2016 - 18:29:18

Alıntı yapılan: Dorabeon - 04 Mart 2016 - 17:20:54

Hackintosh kurmayi deneyebilirsiniz. Biraz  meşakkatli bir iş olabilir ama sonuçta bir Mac sahibi olacaksınız
Hocam Hackintosh'u legal olarak kullanmak için OS X satın almak lazım sanırım. Ben de illegal kullanmam. Ama teşekkür ederim sanırım Elementary ile devam edeceğim.

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.