Tarayıcıda renkleri değiştirme

Başlatan simriya, 27 Şubat 2012 - 12:50:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

simriya

İnternet tarayıcının beyaz olan bir rengi kırmızı veya siyahı sarı göstermesini nasıl sağlarım. Yani tarayıcı siteden #FFFFFF(beyaz) kodunu alcak ama #6666FF bu rengi göstercek.
tarayıcılar için böyle bir eklenti varmı acaba yada başka bir yol.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 27 Şubat 2012 - 13:12:55

Tam istediğim gibi olmasa da google chrome'nin Change Colors eklentisi işimi gördü. Bu tarz bir eklenti biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim

altintasi

Chromium için eklenti mevcut. Bu adresteki işinize yarayabilir.

Bilemiyorum Altan, bilemiyorum...

simriya

altintasi

Eğer sorunuz çözüldüyse [ÇÖZÜLDÜ] olarak etiketler misiniz?

simriya

Sorunum tam olarak çözülmedi. Ben tarayıcının renk kodları başka renklere atanabilir mi onu merak ediyorum.
Tarayıcının #FFFFFF rengini #FF5555 olarak göstermesini istiyorum.Yani tarayıcı beyaz rengi kırmızı göstersin istiyorum.
Bunu bir eklentiyle yada farklı bir şekilde yapabilirmiyim

altintasi

Tarayıcı olarak ne kullanıyorsunuz?

simriya

bilgisever

firefoxta araçlarda eklentiler var orda eklenti buldan personas yada tema yükleyebilirsiniz.
Yönetim notu: İmzalarda da hakaret içerikli ifadeler kullanmak yasaktır.

simriya

Personas ve temalar tarayıcının renklerini değiştirir. Ben açılan sayfanın rengini değiştirmek istiyorum. Mesala Google arkaplan beyaz ama ben onu gri yapmak istiyorum ama her site için ayrı ayrı değil bütün sitelerdeki beyaz renk gri olsun istiyorum

bilgisever

Aferdersiniz ben yanlış anlamışım :)
Yönetim notu: İmzalarda da hakaret içerikli ifadeler kullanmak yasaktır.

7hr33l3t73r

Eklentinin adi:Blank your Monitor + Easy Reading
dc -e '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb207356256404211981204295703670388snlbxq'
https://www.getgnu.org/gnulinux/gnulinux-ipuclari/nasil-akillica-soru-sorulur.html

FANLGO

çok teşekkür ederim sizin sayenizde sorunumu çözmüş oldum. bence bu konu çözüldü olarak etiketlenebilir.