Yazılar okunmayacak derecede küçük

Başlatan Halofalcon, 25 Şubat 2016 - 00:46:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Halofalcon

Alıntı yapılan: plazma - 27 Şubat 2016 - 00:20:44
Nvidia nın sitesinden model uygun Linux sürücüsünü indirin ubuntu 32 bit ise 32 bit sürücüyü , 64 bit ise ubuntu 64, sürücüyü
Elle sürücü kurulum yönergeleri : https://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=21050.0

Açıkçası vermem gereken kodlarla bumblebee eklentisi olan durumlarda yazılması gereken kodu paylaştım diye düşünüyorum.Ekran kartı sürücümde bir problem olsa nasıl oyun oynayabilirim ya da HDMI bağlantısı kurabilip TV ile etkileşime geçebilirim ses iletimini de Nvidia sürücüsü sağlıyor diye biliyorum çünkü.Bir şeyi neden yaptığım ile ilgili bir açıklık getirmek benimde bir şeyi anlayarak yaptığımı gösterecektir.Bu arada kurabileceğim yeni bir sürüm var fakat bu sahipli sürücüyü kurmam halinde gdm vb görüntü ekranını kaybedebileceğimi düşünüyorum.Dediğiniz gibi kurulumu yaptıktan sonra bilgilendirme vereceğim

Teşekkürler.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 27 Şubat 2016 - 04:42:29

Kurulumu başarıyla tamamladım.Fakat bir şey değişmedi.Oturumu kapatıp yani lightdm servisini açıp kapatmam sorunu halletmeme yetiyor ama neden böyle hiç bir fikrim yok :) Ubuntu Tweak Tool ile hiç bir simge paketi işlemiyor.Büyük ihtimalle temalar ile ilgili bir problemim var gerçekten çok gülünç :)

Bununla uğraşırken de bir şey fark etmiş bulunmaktayım.Temalarım oturumu yeniden açıp kapattığımda kullanılabilir halde duruyor.Yani her şey benim bilgisayarı kapatmamda ve açılışı ile ilgili.Eğer bilgisayarı açıp oturumu kapatıp yeniden açarsam her şey düzgün bir şekilde görünüyor.Fakat bilgisayarı açtığım gibi kullanırsam yazılar karınca gibi ikonlar değişmiyor şimdilik fark edebildiklerim bunlar.Bu arada işe yaramasa da son sürüme güncellemem iyi oldu ekran kartını :)

[eklenti yönetici tarafından silindi]

heartsmagic

Mümkünse yeni bir kullanıcı ekle sisteme. Sonra sistemi yeniden başlatıp o kullanıcı ile giriş yap, bakalım aynı sorunu yaşayacak mısın?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.