NitroShare bilgisayarlar birbirini tanımıyor

Başlatan Deathangel, 22 Şubat 2016 - 18:58:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Deathangel

NitroShare dosya paylasım programı kurdum linux den w10 a ancak bılgısayarların ıkısıde kablolu agda baglı olmasına ragmen veri transferı yapılamıyor

NitroShare özellikle hep linux hem windows destegı oldugu icin indirdim ama bir yerde kuskuluyum sandece w7 stralite mi ne öyle bir dagıtımını destekliyordu bende windows windows dur
deyip kurdum ama sımdı de paylasım yapamıyorum acaba bu durumu nasıl aşabiliriz (bugün cok fazla oldum biliyorum ama gün boyunca makale okudum arşiv indirdım hep o yüzden
durmadan yeni seyler yaptıgım için sorunlarım cok oluyor özür dilerim simdiden)
in a world without fences and walls, who needs gates and windows

keyserver2.pgp.com
EA004CB1-->privatekey0@gmail.com

plazma

Deathangel

okudugum makalede bu program vardı artık ismini ogrendigime göre hemen deniyorum çok teşekkür ederim

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 22 Şubat 2016 - 20:21:16

bide şu yuzdenbu programda hiç ayar yapmalık yer yok ama samba da var hemde birsürü :(

keyserver2.pgp.com

cagriemer

Lutfen sorularinizi ilgili kategorilerde dile getiriniz.

heartsmagic

Alıntı yapılan: DeathangelNitroShare dosya paylasım programı kurdum linux den w10 a ancak bılgısayarların ıkısıde kablolu agda baglı olmasına ragmen veri transferı yapılamıyor

Yapılmıyor ama neden? Makineyi mi görmüyor karşıda, yoksa görüyor ama sorun mı veriyor? Ayrıntı aktar ki yardım alman kolaylaşsın.

Alıntı Yap
(bugün cok fazla oldum biliyorum ama gün boyunca makale okudum arşiv indirdım hep o yüzden
durmadan yeni seyler yaptıgım için sorunlarım cok oluyor özür dilerim simdiden)

Ne özür dilenecek bir durum var ne de çok olunacak. Forumda cevabını bulamadığın her şey için başlık açabilirsin. Yeter ki öncesinde arama yap, konu açarken de yukarıda dile getirdiğim üzere mümkün mertebe ayrıntı ver bizlere. Ayrıntı vermezsen işler zorlaşır.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Deathangel

tamam abi ayrıntı soyle vereyım

w10 dakı laptop linux masaüstünü görüyor dosyayı yolluyor ama linux dakı bılgısayar gelen transferi görmüyor ve ilk yüklemede port hatası vermıstı ama ben ıkınsdede portunu degıstırdım daha da hata vermedi ancak ozaman da dosya göndermemisti şimdide :(

keyserver2.pgp.com

heartsmagic

Uygulamayı kullanmadığım için doğrudan fikir yürütemiyorum, ancak arka planda mı çalışıyor yoksa paylaşım yapılacağında mı açılıyor bu uygulama? KArşı taraf istek gönderiyor ve diğer taraf bu isteği görüyor mu? Mantık böyle mi yani? 

Deathangel

keyserver2.pgp.com

heartsmagic

Uçbirimden açıp bakmak lazım ya da bir yere kayıt dosyası basıyorsa o da incelenebilir. Çok sıklıkla kullanılan bir uygulama olmadığı için net bir şey söylemek mümkün değil.