Eclipse'e Tema Yüklemek

Başlatan Timur, 11 Mayıs 2012 - 22:33:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Timur

Eclipse'in görünümünü resimdeki gibi yapmak istiyorum text editörün rengini değiştirdim fakat geri kalanını nasıl değiştirebilirim?
*not: soru hem windows 7 hem de ubuntu için geçerli arkadaşlar  ;D

krwlng

Bunun sistem teması olmadığına emin misiniz? Bildiğim kadarı ile şablon metin editörü arayüzü harici eclipse için bir arayüz yöneticisi yoktu.
http://twitter.com/yusuFBrn

Ali İsmail Korkmaz, FENERBAHÇE Yıkılmaz!

burk

@Timur bu görseli nerede buldunuz?

Timur

stackoverflow'dan aldım bu imajı arkadaşlar. Gerçi oradaki adam windows 7 teması kullanarak yapmış bunu, ama benim istediğim ubuntu'da da windows'da da sistemin görünümü değiştirmeden bunu yapmak. text editörü değiştirdim zaten.  ;)

if

.Xdefaults'un etkisi var mı acaba Eclipse'de?

ahmet_matematikci

♥ Kız tavlamak için kahraman olmak gerekmez. Doğru kadın zaten sizi kahraman yapar ;)

ahmet_matematikci

Ekleme yapmak istedim.
Eclipse mars sürümünde yani 4.5 de
Help Menüsünde --> Eclipse MarketoPlace --> Find (Arama) çubuğuna --> Theme yazınca nete bağlı ise hazır tema paketkerini istiyor. Onlardan birini kurabilirsin.
Kurulum bittikten sorna Eclipse de Menülerde
Window -->Preferences -->Generel -->Appearence --> Color Theme den teme ve editör renklendirmelerini seçebilirsin.
Yazı tipini de
General → Appearance → Colors and Fonts → Java Editor text font değiştirebilirsin.
♥ Kız tavlamak için kahraman olmak gerekmez. Doğru kadın zaten sizi kahraman yapar ;)