Aydınlatmalı Harici USB Klavye kullanan varmı?

Başlatan Bendini, 18 Şubat 2016 - 23:54:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bendini

Tigoes x5 ve Cyborg Strike 7 haricinde kullandığınız led aydınlatmalı bir klavye varmı?

Forumu iyice aradım taradım benzeri sorunlar yaşayanlar çözenler olmuş çok uğraştım yapmadığım kalmadı ve bu 2 klavyenin ikisinide farklı farklı biri olmayınca öbürünü alarak deneyerek uğraşarak sonuçta iade etmek zorunda kaldım.

Sorun Space (Boşluk) tuşu hariç alttaki tüm tuşlar çalışması gerektiği gibi çalışmıyorlardı. windows tuşu capslock, print, ctrl, fn vb. tuşlar tam olarak hatırlamıyorum ama sanırım hepsi windows tuşu işlevi görüyordu yada capslock tuşu işlemide görüyor olabilirler. onun gibi bir hata alıyordum işte ışıklı bir klavye kullanıp sorunsuzca tüm tuşlarıyla tüm fonksiyonlarıyla kullanabilen varmı??

Sanırım sorun oyun klavyelerinden kaynaklı.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 19 Şubat 2016 - 00:03:49

https://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=49597.0 burada aylar öncesinde bu klavye sorununu belirtmiştim çözülmemişti çözülmeyecek de sorunsuz çalışan bir aydınlatmalı klavye arıyorum?

Bendini

@heartsmagic

konu hakkında söyleyebileceğin bişeyler varmı?

turkerataturk

Ben A4TECH ışıklı kullanıyorum önermem tuşları hafif değil ışıklı klavye gösteriş amaçlı sadece ama Razer yada logitech bulursan al derim gerisi hikaye ;)
''Mustafa Kemal ATATÜRK''

plazma

Üreticilerle iletişeme geçtiniz mi hiç, belki onlara sorunu anlatırsanız yardımcı olurlar.

heartsmagic

Alıntı yapılan: Bendini@heartsmagic

konu hakkında söyleyebileceğin bişeyler varmı?

@heartsmagic öyle bir donanım kullanmıyorsa nasıl söyleyebileceği bir şey olsun? :) Kendi konunu da kapattırmışsın zamanında, irdeleyememişiz.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.