Payday 2 ne zaman gelecek?

Başlatan pugilista, 27 Aralık 2015 - 15:26:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pugilista

selamunaleyküm, arkadaşlar payday 2 yi playonlinux üzerinden çalıştırmaya çalışıyorum ancak oyunu yükledim güncelleştirmede yaptım açılmıyor "Payday 2 Başlatılıyor" ekranından sonra kapanıyor kendi kendine. Youtube da bir video da çalıştırmış birisi Wine sürümünüde yapılandırmadan onunla aynı yaptım yinede çalışmadı. Ne zaman linux desteği çıkacak bir bilginiz var mı? Bir arkadaş 1 Aralık tan sonra geliyor yazdı ama bende steam de hala sadece windows gözüküyor

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 27 Aralık 2015 - 15:48:47

Youtube da çalıştıran arkadaş Wine Desktop üzerinden açıyor. Ben normal kendi masaüstüm üzerinden çalıştırıyorum. Ancak şöyle bir problem var Wine desktop u açtığımda Steam gözükmüyor ? Playonlinux üzerinden yüklemiştim Steam i. Playonlinux üzerinden Wine Desktop açabilir miyim?

MuhbirKedi

2016 da gelicek. Bakınız:
Alıntı YapComing to SteamOS/Linux
PAYDAY 2 will be available on SteamOS and Linux in Q1 2016.
http://store.steampowered.com/app/218620/

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 27 Aralık 2015 - 15:52:01

Steam'i şu şekilde kurarsanız oynarsınız SUDO dergisinde detaylı anlatım mevcut.
https://sudo.ubuntu-tr.net/
Önemli olan para değil, para ile ne yaptığındır, en iyi zenginlik ise gönül zenginliğidir. ;)

pugilista

Dergide ki kurulumu aynı şekilde yapıyorum, Steam kurulumuna geliyorum " yazı tipi böceği" sorununu aşamıyorum. Gösterdiği şekilde yapıyorum ancak bende olmuyor. Bu şekilde kurulum yapıp aşan var mı yada yardımcı olabilecek ?

-DıLgEş-

Alıntı YapAlıntı yapılan: "pugilista"Dergide ki kurulumu aynı şekilde yapıyorum, Steam kurulumuna geliyorum " yazı tipi böceği" sorununu aşamıyorum. Gösterdiği şekilde yapıyorum ancak bende olmuyor. Bu şekilde kurulum yapıp aşan var mı yada yardımcı olabilecek?

Hangi surumu kullaniyorsunuz.. Buradan size uygun olan surume gore indirin: http://packages.ubuntu.com/search?suite=all&searchon=names&keywords=steam

Yazilim merkezi ile kurmayin ucbirim uzerinden:

sudo dpkg -i /nerede/bu/steam.deb

Bu komutu yurutun..
Aşkın; gözü kör, kulağı sağır, dili tutuk, aklı kıttır..! Hayır yani bu halde nasıl herkesi madara ediyor onu çözemedim..

pugilista

Alıntı yapılan: MaRJiNaL - 27 Aralık 2015 - 17:33:18
Alıntı YapAlıntı yapılan: "pugilista"Dergide ki kurulumu aynı şekilde yapıyorum, Steam kurulumuna geliyorum " yazı tipi böceği" sorununu aşamıyorum. Gösterdiği şekilde yapıyorum ancak bende olmuyor. Bu şekilde kurulum yapıp aşan var mı yada yardımcı olabilecek?

Hangi surumu kullaniyorsunuz.. Buradan size uygun olan surume gore indirin: http://packages.ubuntu.com/search?suite=all&searchon=names&keywords=steam

Yazilim merkezi ile kurmayin ucbirim uzerinden:

sudo dpkg -i /nerede/bu/steam.deb

Bu komutu yurutun..
Dergide ki kurulumda windows dosyayı kuruyor oyüzden bunun işime yarıyacağını düşünmüyorum. Linux için olanı yüklü zaten bende. Dergide windows oyunlarınıda oynayabilmek için playonlinux üzerinden anlatıyor

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 27 Aralık 2015 - 17:46:09

Ve dergide ki kurulumda Mint kullanıyor acaba bu yüzden mi sıkıntı çıkıyor benimkin de ayrı bir bileşen mi kurmam gerekir ?

-DıLgEş-

Siz bilirsiniz ben sadece Steam'ı Linux/Ubuntu altında nasıl kurabileceğinizi yazdım.. Dergiyi incelemedim.. :)
Aşkın; gözü kör, kulağı sağır, dili tutuk, aklı kıttır..! Hayır yani bu halde nasıl herkesi madara ediyor onu çözemedim..

MuhbirKedi

Mümkünse 2016 yılını bekleyin az kaldı zaten seneye indirirsiniz :D PlayOnLinux verimli olmaz. Varsa Windows'da oynayın yada bekleyin. Hem acelesi var mı?
Önemli olan para değil, para ile ne yaptığındır, en iyi zenginlik ise gönül zenginliğidir. ;)

pugilista

@MaRJiNaL teşekkürler yinede :)

yazı sorunun çözdüm Playonlinux yapılandırmalardan sanal sürücünüzü seçip " steam " bileşenini kurunca düzeliyor. Oyunuda açabilirsem sorunum çözülücek

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 27 Aralık 2015 - 17:50:33

Alıntı yapılan: MuhbirKedi - 27 Aralık 2015 - 17:48:53
Mümkünse 2016 yılını bekleyin az kaldı zaten seneye indirirsiniz :D PlayOnLinux verimli olmaz. Varsa Windows'da oynayın yada bekleyin. Hem acelesi var mı?

Acelesi yok tabi çok zorlamadan deniycem ancak olmazsa bekliycem mecbur :)

plazma

Buradaki [1] çıktıları kod etiketi içerisinde geçermisiniz, Mint olması veya Ubuntu olması farketmez.

1. https://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=43788.0

bugra9

Payday 2'ye linux desteği geleceğinin garantisi yok. Oyunun yapımcısını azıcık tanıyanlar bilir ki bu şirket bol keseden sözler veren ve sözlerini tutmayan bir oyun yapımcısıdır. Oyun çıktığından itibaren 1 yıl boyunca olumlu yorum oranı %90'nın üzerinde olan bu oyun, son zamanlarda bu oranını %75'in altına düşürmüştür. Dikkat ederseniz oyunu uzun süre oynamış hemen hemen tüm oyuncuların yorumu olumsuzdur. Bunun tek nedeni bu şirketin para kazanma uğruna sözler verip sözlerini yemesinden dolayı oluşan güven kaybı ve kırgınlıktır.

pugilista

@plazma kusura bakmayın foruma giremedim bi süredir. PlayonLinux da pes edip sanal makineye kurup oynuyorum. Ancak son zamanlarda güncellemeden dolayı çok kasmaya başladı

@bugra9 evet 2015 aralıkta çıkıcak diyorlardı sonra 2016 nın ilk çeyreği dediler. Onuda haber akışından kaldırmışlar sanırım. Overkill e mail attım ama dönceklerinide sanmıyorum. vmware a devam heralde