Forum için karanlık bir Stylish teması

Başlatan betseg, 09 Ocak 2016 - 11:57:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

betseg

-DıLgEş-

Bence şuan ki tema daha iyi.. En azından Ubuntu'ya benziyor.. ;D
Aşkın; gözü kör, kulağı sağır, dili tutuk, aklı kıttır..! Hayır yani bu halde nasıl herkesi madara ediyor onu çözemedim..

neynefes

Bütün tasarımın elden geçmesi gerek yalnız :) Şu haliyle fazlaca göz yoruyor. Zıt renkler çok.

betseg

Turuncular zıt sadece, onu da kaldırırsam işin Ubuntu'su kalmaz :)

neynefes

Hehe :) Kırmızı yazılarda var. Ayrıca bağlantı ve butonları beyaz ve gri tonlarında ayarlamak lazım. Ubuntu kısmına girecek olursak renk paletinde siyah bile yok :D

Responsive olayına yeni bir solukta getirilebilir aslında. Gece karanlık tema :D @alquirel bize uzaktan gülüyor gibi hissediyorum :D

neynefes

ahmet_matematikci

Arkadaş siyah tema sanki hacking sitesi gibi. Aşırı ciddi.
♥ Kız tavlamak için kahraman olmak gerekmez. Doğru kadın zaten sizi kahraman yapar ;)

-DıLgEş-

Aşkın; gözü kör, kulağı sağır, dili tutuk, aklı kıttır..! Hayır yani bu halde nasıl herkesi madara ediyor onu çözemedim..

ahmet_matematikci

Turuncu -Kırmızı yada Kırmızı- beyaz iyi gider.
Kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun. ;D
Alternatifler var ise anket açalım. Kullanıcılar hangisini sever ise o olsun.
Forumda demokrasi var mı bilmem ama demokratik olan bu.  :D
♥ Kız tavlamak için kahraman olmak gerekmez. Doğru kadın zaten sizi kahraman yapar ;)

-DıLgEş-

Bir forumda gormustum kullanici istedigi temayi secebiliyordu siz de boyle yapsaniz?

neynefes

Tema ile oynamak istemiyoruz hem fazlaca efor istiyor hem de var olan yapının düzgün çalışmamasına da sebebiyet verebiliyor zaman zaman. Ayrıca gerçekten gerekli mi?

betseg

Ben geceleri gözü yormasın diye basit bir şey yapayım dedim konu nerelere kaydı :)

Sh4oTT

Ben firefox eklentisi kullanıyorum kafama gore ayar veriyorum :)

Blank Your Monitor + Easy Reading

ahmet_matematikci

Sh4oTT

Alıntı yapılan: ahmet_matematikcifirefox mu  yapıyor bunu?
Evet hocam eklenti ile oluyor

ahmet_matematikci

Tema değişikliği ne durumda.
Var mı bir gelişme.

AguilaNegra

Alıntı yapılan: ShaoDownLiNuPAlıntı yapılan: ahmet_matematikcifirefox mu  yapıyor bunu?Evet hocam eklenti ile oluyor
Stylish eklentisi,chromium için de mevcut.

Night Glam Flow

Şu linux kullanıcıları siyah tema sevdasından ne zaman vazgeçecek acaba :) Ruhumu Karartıyor :P

ahmet_matematikci

""Nalet olsun içimizdeki karanlık reng sevgisine :)
@aguliaNegra teşekkürler bilgi için. Deneyeceğim.

MoShic

ay siyah rengi sevmeyen ölsün (dermişim) :D benim için asilliktir, yakışandır ve çekicidir, her şeyde. gece mavisi de öyle.

stylish ile sitenin asıl temasını nasıl alıp düzenliyorsunuz ? hem ubuntu hem diğer takıldıgım siteler için alternatif temalar oluşturabilirim, yaratıcılığa kalmış ^^
Eski ID: Mar yJuana

heartsmagic

Alıntı yapılan: ahmet_matematikci
Forumda demokrasi var mı bilmem ama demokratik olan bu. 

Yok :)

Tema durumu da şu an neyse o arkadaşlar. Ek temalarla vakit kaybetmek, yaptığımız forum değişikliklerinde hepsi için ayrı ayrı uğraşmak istemiyoruz. Gördüğünüz üzere eklentilerle falan olabiliyor böyle şeyler, o taraflara bakınabilirsiniz.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

ahmet_matematikci

Tabi @heartsmagic haklı. Ben siyah derim bir bayan çıkar pembe olsun der forumun tüm ciddiyeti yerler bir olur sonra.  ;D ;D
Pembe den sonra topla toplayabilirsen   ;D

heartsmagic

Eskiden vardı farklı temalarımız, mordur siyahtır falan. Hani pembe yoktu ama çeşitlilik sunuyorduk :) Anlatmaya çalıştığımız sebeplerden ötürü son verdik. Ayrıca platformdaki diğer bileşenlerimize de aynı (benzer) temayı giydirerek bütünlüğü de sağlamaya çalıştık.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

ahmet_matematikci

Surekli bu konuya yaziyorum ama ben tam renk körüyüm. Ayirt edebildigim renk cok kisitli. İsin ozunde benim icin cok fark etmiyor. :)))