ubuntu da dvd okuma

Başlatan hsn, 29 Aralık 2015 - 01:12:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hsn

Exe uzantılı dvd yi okuyamıyorum. Yardımcı olurmusunuz.

neynefes

Hocam dvd'nin kendisi .exe değildir. Dvd içeriği hakkında bilgi verebilir misiniz?

hsn

Körfez yayınları Matematik -1 tekno test çözüm dvd si

neynefes

Onu kastetmemiştim hocam dosyalar nedir içerisindeki. O tür dvdler genelde tarayıcı üzerinden çalışıyor.

fsutil

Ayset dvdsini geçen sene linux üzerinde açmaya çalışmıştım. Bahsettiğiniz dvd de aysetinki ile benzerdir diye tahmin ediyorum.

Bana yapması zahmetli geldiği için sanal bir windows kullanmıştım.

Ama linux üzerinde açmak isterseniz wine ı deneyebilirsiniz

hsn

Wine ile açmadı hata veriyor.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 29 Aralık 2015 - 01:46:31

dvd içeriğini nasıl gönderebilirim
Alıntı yapılan: neynefes - 29 Aralık 2015 - 01:28:19
Onu kastetmemiştim hocam dosyalar nedir içerisindeki. O tür dvdler genelde tarayıcı üzerinden çalışıyor.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 29 Aralık 2015 - 01:52:29

vlc ile denedim onunlada açmadı.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 29 Aralık 2015 - 02:04:59

wine ile çalıştırınca hata veriyor. Wine HQ ya gönderiyor.Ancak ingilizce olduğundan anlayamıyorum

naklov

@hsn Dvd'yi açarken ekrana gelen hatanın ekran resmini alıp burada paylaşırsan daha detaylı yardımcı olabiliriz
Peşinden Gidecek Cesaretin Varsa Bütün Hayaller Gerçek Olabilir..

seron

İçinde eğitim seti buluduran, exe ile çalıştırılan CD ve DVDler genellikle wine üzerinde çalıştırılamaz, hata verir.

Şayet DVDnin içerisni kurcalarsanız(girebiliyorsanız) içinde görünür şekilde avi, mp4, ya da flaş(swf) dosyalarını parça parça okutabilirsiniz elle. Ben benzer bir sorunu bu şekilde aştım. exe'yi çalıştırmıyorsunuz ama exenin kumanda edeceği filmleri klasörlerden bulabilirseniz vlc ile okutabilirsiniz. isterseniz bilgisayarınıza da kopyalarsınız.

hsn

Alıntı yapılan: neynefes - 29 Aralık 2015 - 01:28:19
neynefes arkadaş beni wineHQ ya yönlendiriyor. Onu bir inceleyebilirmisin

ata1

wine ile alınan hatanın çıktısı yada resmi bir şekilde bilmek görmek gerekir.