ssh, "Connection closed by remote host" sorunu

Başlatan daemon, 04 Ocak 2016 - 01:49:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

daemon

Merhabalar. ( Oncelikle konuyu dogru yere mi aciyorum emin degilim, yanlissa duzeltir misiniz hocam? )

IRCd Shell satin aldim ve ssh / ftp bilgilerimi gonderdiler. Ancak ne Putty'den ne de terminalden baglanabiliyorum. Ticket acip durumu bildirdim, ip adresimi istediler kara listedeyse duzeltelim diye, gonderdim. Simdi deneyin diye geri donduler ancak durum yine ayni. Putty'den 'Server unxpectedly closed connection' hatasi aliyorum. 2 gundur ugrasiyorum, farkli pclerden denedim, farkli ubuntu surumlerinden denedim, win xp/7'den bile denedim sonuc ayni. Ben Ubuntu 12.04 LTS kullaniyorum. Daha once farkli bir hosting firmasindan satin almistim, boyle bir hata ile karsilasmadim. Ssh'ye tamamen yabanciyim aslinda, tam olarak ssh_config / sshd_config ayarlari nasil olmali bilmiyorum bu arada. Default ayarlar suan. Terminalden debug ile denedigimde de:

irc-d@emon:~$ ssh -v xplod.forcesp.net -p32
OpenSSH_5.9p1 Debian-5ubuntu1.7, OpenSSL 1.0.1 14 Mar 2012
debug1: Reading configuration data /etc/ssh/ssh_config
debug1: /etc/ssh/ssh_config line 19: Applying options for *
debug1: Connecting to xplod.forcesp.net [5.154.237.2] port 32.
debug1: Connection established.
debug1: identity file /home/irc-d/.ssh/id_rsa type 1
debug1: Checking blacklist file /usr/share/ssh/blacklist.RSA-2048
debug1: Checking blacklist file /etc/ssh/blacklist.RSA-2048
debug1: identity file /home/irc-d/.ssh/id_rsa-cert type -1
debug1: identity file /home/irc-d/.ssh/id_dsa type -1
debug1: identity file /home/irc-d/.ssh/id_dsa-cert type -1
debug1: identity file /home/irc-d/.ssh/id_ecdsa type -1
debug1: identity file /home/irc-d/.ssh/id_ecdsa-cert type -1
ssh_exchange_identification: Connection closed by remote host

heartsmagic

Sunucu tarafına alalım konuyu. Sorun muhtemelen senin tarafında değil karşı tarafta. İzin verilen IP adresleri arasında olduğundan emin ol. Açtığın bilet kaydını tekrar canlandır bence, bağlanamıyorum de.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

By_Mihni

Merhaba heartmagic'in dediği gibi sorun senden kaynaklı gibi gözükmüyor. Bu ürüne para verip aldıysan onun desteğini en dibe kadar kullanmalısın. Uzak masaüstü bağlantısı ile bağlanıp destek olmalarını istemelisin.