[Çözüldü] Phyton Kullanarak Programlama

Başlatan bourbaki, 09 Aralık 2015 - 15:41:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bourbaki

Merhaba, Forumda yeniyim herhangi bir kural vs ihlal ediyor muyum hiçbir fikrim yok hatam varsa affola.  Phyton öğrenmeye çalışıyorum yani çok acemiyim ve Ubuntu'ya geçmeyi planlıyorum. Daha önce linux kullanmadım yani tam anlamıyla acemiyim. Sorum ise: Phyton kullanarak linuxta programlama Windows ile karşılaştırıldığında nasıl yani hangisi daha yararlı olur benim için . Teşekkürler

Amenofis

Yarar konusuna bişey diyemem ama daha kolay olacağı kesin. Windowsta bağımlılıklarla, uyumluluklarla uğraşmak işkenceden farksız.

bourbaki

Teşekkürler. Başka konuları da okudum phyton Windows'a göre daha rahatmış

-DıLgEş-

Python, ubuntuda yuklu geliyor.. :)

Peki hangi sistemde rahat ederim derseniz bence Linux olacaktır. Çünkü, pek çok bağımlılık halihazırda linux ile birlikte gelmektedir..
Aşkın; gözü kör, kulağı sağır, dili tutuk, aklı kıttır..! Hayır yani bu halde nasıl herkesi madara ediyor onu çözemedim..

bourbaki

Alıntı yapılan: MaRJiNaL - 09 Aralık 2015 - 17:02:01
Python, ubuntuda yuklu geliyor.. :)

Peki hangi sistemde rahat ederim derseniz bence Linux olacaktır. Çünkü, pek çok bağımlılık halihazırda linux ile birlikte gelmektedir..
Teşekkürler  :)

heartsmagic

Eğer kafanda başka sorular varsa sorabilirsin @ubuntugecicem. Eğer cevaplarımı aldım diyorsan şöyle bir uygulamamız var forumda:
cozuldukonusu
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

bourbaki

Hocam giremiyordum özür dilerim hemen etiketliyorum.

heartsmagic

Özürlük bir durum yok elbette, teşekkürler.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.