[Çözüldü] N: '/etc/apt/sources.list.d/'

Başlatan stock, 16 Kasım 2015 - 01:55:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

stock

Terminalde nerdeyse her yaptığım işlemden sonra karşılaştığım bu hatayı nasıl kaldırabilirim.Bulunan dosyaları silmek istedim fakat silinmedi.Silme işlemini aşağıdaki şekilde denedim.Belki lazım olabilecek resimler ektedir.
sudo rm /etc/apt/sources.list.d/nilarimogard-ubuntu-webupd8-wily.list.save
N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'steam.list.save' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor
N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'spotify.list.save' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor
N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'nilarimogard-ubuntu-webupd8-wily.list.save' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor
N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'steam.list.save' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor
N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'spotify.list.save' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor
N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'nilarimogard-ubuntu-webupd8-wily.list.save' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor

[eklenti yönetici tarafından silindi]

ata1

Reverser

sudo rm -f /etc/apt/sources.list.d/*.save

XFCE ROCKS !