İleri Düzey Python Kullanımı Hakkında

Başlatan ozandaomur, 15 Kasım 2015 - 23:37:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozandaomur

merhaba arkadaslar. python'u neredeyse tamamen biliyorum, ama modulleri ogrenmek zor geliyor. c++ a da baktim onda cok daha zor. ileri duzey programci olmak icin modulleri ezberlemek gerek ama cok fazla, nasil yapacagiz? ileri duzeyden kastim rar dosyalari acmak,video/ses/resim montaj.

freeman

Şu konu başlıklarını daha uygun açsanız ?
Good morning and welcome to the Black Mesa Transit System. This automated train is provided for the security and convenience of the Black Mesa Research Facility personnel.

Reverser

öncelikle merhaba @ozandaomur forumumuza hoş geldin.
Başlığı düzenledim. Ek olarak, bilgi geçmek istiyorum -konu başlığı seçerken konuyu özetleyen ifadeler kullanmaya özen göster lütfen- Hatta mümkünse forum kurallarımızı bir gözden geçir.

Soruna gelirsek, temel işlevler sağlayan fonksiyonlar dışında herhangi bir fonksiyon ya da modül ezberlemene gerek yok bence. Algoritmayı oluşturduktan sonra kullanılacak fonksiyon ya da modül hakkında yol haritası çizersin.

XFCE ROCKS !