Unity Tweaks Ubuntu'yu kullanılmaz hale getirdi

Başlatan Nirvana4, 02 Kasım 2015 - 17:16:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nirvana4

Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde Unity Tweaks indirdim. Bir süre sonra Pencere Dağıtımı özelliği Ubuntuyu çökertmeye başladı. Super Shift W basınca Ubuntu kapanıp giriş ekranına dönüyordu, Unity Tweaks'den özelliği iptal ettim. Tekrar giriş ekranına attı. Giriş yapıp Unity Tweaks'den özelliği tekrar açtım ancak bu sefer attıktan sonra bir daha giriş yapamadım. Artık Ubuntu'ya girdiğim gibi tekrar giriş ekranına atıyor.
Şuan ziyaretçi hesabı ile bağlanıyorum ve pencere dağıtımı çalışıyor ancak kendi kullanıcıma giremiyorum.
Ne yapabilirim?

MuhbirKedi

unity-tweak-tool --reset-unity dene.
Önemli olan para değil, para ile ne yaptığındır, en iyi zenginlik ise gönül zenginliğidir. ;)

ata1

arkadaşın neden  nvidia silmesi gereksin  ;D açıklarmısın  @muhbirkedi

MuhbirKedi

@eral ekran kartında da aynı şey oluyorda düzenledim :D

@ByDream buyur kardeşim :D ilk bunu dene. Ctrl+alt+f1 yapıp gir.
unity-tweak-tool --reset-unity

Kaynak:http://askubuntu.com/questions/17610/how-do-i-reset-my-unity-configuration
Önemli olan para değil, para ile ne yaptığındır, en iyi zenginlik ise gönül zenginliğidir. ;)

ata1

yarım doktor adamı canından eder derler . sana olanı yazma sorunun çözümünü biliyorsan cevap yaz .fazla mesaj atıp hiç bir kazanca sahip olamazsın

Nirvana4

MuhbirKedi

Alıntı yapılan: eral - 02 Kasım 2015 - 17:32:34
yarım doktor adamı canından eder derler . sana olanı yazma sorunun çözümünü biliyorsan cevap yaz .fazla mesaj atıp hiç bir kazanca sahip olamazsın
Kusura bakma @eral heyecandan devrik bir şekilde yardım ettim :D Kaynağı da attım zaten şimdi düzenliyorum. Ayrıca aynı şeyler bana olduğu için ekran kartını kaldırmıştım o yüzden cevap yazdım. Belki ayarlanda oynanmış olabilir diye, bir zararı olmaz zaten.

ata1

peki arkadaşın kurulu nvidia var dı ise o ne oldu şimdi onuda açıkla  ;D yani heyecan yapmadan sakince soruyu oku yanıtını biliyorsan cevap yaz .boş yere yorum yapıp senin yaşadıklarını anlatıp karşı daki kişinin aklını karıştır ma  bu yardım değil zarar verir

MuhbirKedi

Nirvana4

Başka çözümü olan var mı peki? İşe yaramadılar

heartsmagic

Giriş yapamaman pek makul değil. Hani izinlerle oynanmamış ama önce şunu bir dene: ctrl+alt+f1 ile kendi kullanıcın için giriş yap ve ardından:
sudo rm -f .Xauthority

Ardından girşi yapmayı bir denersin. alt+f7 ile giriş ekranına dönmen mümkün.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

decent

Aşağıdaki komutları yürütebilirsin:
sudo apt-get install dconf-tools
dconf reset -f /org/compiz/
setsid unity
unity --reset-icons
sudo reboot