Oyun Oynayamak İsteyen?

Başlatan MuhbirKedi, 08 Kasım 2015 - 15:58:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MuhbirKedi

Arkadaşlar 0 A.D. veya Steam oyunlarından birini oynamak isteyen varsa mesaj atabilir.
Önemli olan para değil, para ile ne yaptığındır, en iyi zenginlik ise gönül zenginliğidir. ;)

M4DMAX

warthunder,dota2,Team fortress2  var steam nick: MADM4X

MuhbirKedi

No More Room in Hell, Unturned, Codename CURE, Fistful of Frags, Warframe, Tom Clancy's Ghost Recon, Block'N Load, Dying Light Demo, Warmode, Gta Sanandreas, Minecraft. Bunları oynayabiliriz ancak. Sevdiğin olursa bunlardan oynayabiliriz. Hepsi online olarak oynanabiliyor. Ama önerilerim; Warframe, No More Room in Hell, Dying Light Demo(Demo olduğuna bakmayın 1 saatliğine online oynanabiliyor :D) Gta Sanandreas(Oyun eski ama online oynayan kişi sayısı pek çok ayrıca iki farklı online oynama platformu mevcut SA:MP ve MTA olmak üzere. Bazı serverlar güzel modlar yüklüyorlar böyle GTA IV gibi oluyor oyun. San andreası sevmemin bir diğer yanı ise GTA IV'e göre akıcı olması.)

Not: Minecraft'a gelince oynayalı 3 yıl oluyor ama illaki oynarız derseniz olabilirde. Ama inanın GTA online ayrı bir güzel oluyor :D Malesef Steam'den arkadaş isteği yollayamıyorum çünkü Steam cüzdanım 0 ₺ :D
Önemli olan para değil, para ile ne yaptığındır, en iyi zenginlik ise gönül zenginliğidir. ;)

Reverser

Daha önce başka konular altında bu şekilde "oyun oynama isteğini" dile getirmiştin yanlış hatırlamıyorsam.
Bana kalırsa bu konu ile birlikte bölümümüz biraz amacı dışına çıkıyor, bu konudaki sohbete önceki yerden devam edilsin konuyu kapatıyorum.

XFCE ROCKS !