[Çözüldü] 2 monitöre bağlama kasayı

Başlatan Sarp34, 29 Ekim 2015 - 09:30:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sarp34

merhaba arkadaşlar 2 monitörüm var ama tek vga girişi var kasamda ne yapmalıyım 2 monitöre bağlamak için
Küçük başlayım, büyük düşünün.

w01ky

google VGA Çoğaltıcı yazmalısın.;)

neynefes

Çoklayıcıyla bağladığınız takdirde iki farklı ekranmış gibi çalışmazlar sanırım. İkisinde de aynı görüntü olur. Sizin yapmak istediğiniz nedir?

Alıntı yapılan: w01ky - 29 Ekim 2015 - 23:06:40
google VGA Çoğaltıcı yazmalısın.;)
Google'da aradığımda ilk karşıma çıkan wiki belgesi. İnsanlar üşenmemiş birkaç satır açıklama yapmış. Aslında birkaç cümle daha eklenebilirmiş.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Trol_%28%C4%B0nternet%29

w01ky

rahatsız oluyorsan yazdıklarımı okumayabilirsin..Bu arada trol muhabbetinizide sevmedim..trol neye denir sözlükten bakabilirsin..böyle yakıştırmalar hoşuma gitmiyor.saygılı olun adam olun.önce aynaya bakmayı öğrenin.insanlara Hacı diye hitap ettiğimden dolayıysa yuh size başkada bişey demiyorum..buna bi açıklık getirinki ne demek istediğinizi anlayayım.

heartsmagic

Karşı taraf belki hacı denmesinden hoşlanmayacak? Neticesini bilemeyeceğin bir davranış içine girmeyeceksin kısacası. Ayrıca, beğenmiyorsan okuma demek bir çözüm değil. O zaman bırakalım bu ortamı isteyen istediğini yazsın, beğenmeyen de okumasın? 

Ben senden isteneni özetleyeyim. Başlıklara bir iki cümlelik "olta" yorumlar yapma lütfen. İyi niyetle insanlara yardım etmek istiyorsan güzel güzel açıklamalar yaparak ya da tek cümlede yardımcı olmak istiyorsan nokta atışı cümlelerle bunu yap. Eleştirimi bu başlık için yapmıyorum, genel olarak yapıyorum. Forumların adabı vardır. Ne bileyim çok eski başlıklar hortlatılmaz eğer çok gerekli değilse. Başlıklara alakasız öneriler yapılmaz. Dile dikkat edilir. Hitaba dikkat edilir, herkes karşı taraftan hacı, beyler, aga gibi şeyleri duymayı sevmeyebilir, hatta çoğunluk bunu sevmez.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

matrax_41

@Sarp34, @neynefes'in dediği gibi çoklayıcı, monitörlere tek sinyal göndereceği için iki monitörde de aynı görüntü olur çift monitör gibi çalışmaz. Ama vga çıkışı haricinde dvi veya başka bir çıkış varsa bilgisayarında onları çevirici yardımıyla vga'ya dönüştürebilirsin.

ahmet_matematikci

Ben anlamadım şimdi; Bir kasadan aynı anda 2 görüntü alınabilir mi? ???
♥ Kız tavlamak için kahraman olmak gerekmez. Doğru kadın zaten sizi kahraman yapar ;)

Night Glam Flow

Başlık devrik olmuş  :)

"Kasayı İki Monitöre Bağlama"

MuhbirKedi

Alıntı yapılan: ahmet_matematikci - 30 Ekim 2015 - 16:22:26
Ben anlamadım şimdi; Bir kasadan aynı anda 2 görüntü alınabilir mi? ???
Alınır * tabi ki. Mesela ben notebookumu hdmi ile lcd tv ye bagladigimda hem ekranı direk yansıtabiliyorum yada çift masaüstü olarak kullanabiliyorum bu da şöyle oluyor ki bir ekranda film izlerken diğer ekranda da diğer işlerimi yapıyorum. Ama dersenki yanyana paylaştırılmış görüntüyü oda aşağıdaki resimdeki gibi onu denemedim.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 30 Ekim 2015 - 17:31:01

Alıntı yapılan: Night Glam Flow - 30 Ekim 2015 - 17:27:49
Başlık devrik olmuş  :)

"Kasayı İki Monitöre Bağlama"
:D
Önemli olan para değil, para ile ne yaptığındır, en iyi zenginlik ise gönül zenginliğidir. ;)

Sarp34

kısaca bi monitörümü vga ya diğerini dvi ye :o
Küçük başlayım, büyük düşünün.

matrax_41

Alıntı yapılan: Sarp34 - 30 Ekim 2015 - 19:44:15
kısaca bi monitörümü vga ya diğerini dvi ye :o

Evet. Monitörün dvi çıkışlıysa direk dvi bağlantısına da bağlayabilirsin. Değilse dvi>vga çevirici kullanabilirsin.