panel ile pencere arasındaki boşluğu duvar kağıdının doldurması

Başlatan twats, 20 Ekim 2015 - 16:12:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

twats

bu durum beni rahatsız ediyor neyden bahsettiğimi resim açıklasın

gördüğünüz gibi unity paneli ile aktif pencere arasındaki boşluğu beyaz duvarkağıdı dolduruyor - üst ve orta kısıma bakın altta yok - bu rahatsız edici benim için
bir çözümü var mıdır ?

ekremsenturk

Ben orada bir boşluk göremiyotum. Boşluk dediğin yerde "www.blackle.com"mu yazıyor ?

twats

firefox penceresi ile unity paneli arasında orta ve üst kısımda beyazlık var altta yok

ekremsenturk

Paneldeki uygulamalar arasında hangisinin faal (veya üstte) olduğunu belirten bir işaret.

twats

o işareti demiyorum abi yukarıdan aşağıya uzanan beyaz çizgiyi diyorum(wallpaper beyaz renk)alt kısımda yok bakarsan paint yok ki göstereyim :(

ekremsenturk

Sonunda fark ettim ne demek istediğini. Peki kullandığın duvar kâğıdı o kısımda boydan boya yukarıdan aşğı mı beyaz ? Öyle olmasına rağmen mi farklı tonda saydamlık gösteriyor ?

twats

Alıntı yapılan: ekremsenturk - 21 Ekim 2015 - 23:32:08
Sonunda fark ettim ne demek istediğini. Peki kullandığın duvar kâğıdı o kısımda boydan boya yukarıdan aşğı mı beyaz ? Öyle olmasına rağmen mi farklı tonda saydamlık gösteriyor ?

evet yukarıdan aşağı beyaz

ekremsenturk

Masaüstü ayarlarındaki seçeneklerden, ortala veya genişlet seçerek düzeltmeyi dene.