[Çözüldü] Team Speak 3 Setup Sorunu

Başlatan deniz0715, 30 Eylül 2015 - 13:35:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

deniz0715

Merhabalar Ben Ts3 Ün linux versiyonunu sitesinden indirdim ama .run kurarken backraund arka plan görünmüyor

ve kuramıyorum napabilirim yani setupa bastığımda beyaz bir yer çıkıyor başka bir şey yok *?
Bozkurtlar Ulusun Tanrı 'TÜRK'ü Korusun

fsutil

Dosyayı indirdiğiniz konumda terminali açıp sırayla aşağıdakileri uygulayın.

chmod +x DOSYA_ADI

./DOSYA_ADI

Daha sonra terminal ekranından devam edeceksiniz, q'ya basmanızı daha sonra y'ye basmanızı vs. isteyecek. Daha sonra terminali açtığınız konumda
TeamSpeak3-Client-linux diye bir klasör oluşturacak, onun içerisinde .sh uzatılı dosyayı çalıştırırsanız TeamSpeak çalışacak

Reverser

@deniz0715, beyaz bir ekrandan kastın nedir ? Bu ekranda herhangi bir hata alıyor musun ? Aldığın hatayı kod etiketi içinde [1] buraya aktar. Onun dışında, @BoraT5'in anlatımı yeterli olacaktır sanırım.
[1] kodetiketi

XFCE ROCKS !
Powered by Thunar & XFWM4

deniz0715

kodu tam olarak nasıl yazıcam terminale dosyanın adını kopyaladım o kod ile birlikte yazdım

chmod +x TeamSpeak3-Client-linux_amd64-3.0.18.run

bu şekilde oluyor sanırsam tam anlayamadım ben böle yazdım böle bir yer yok erişilemedi gibi bir hata veriyor terminalde

@reverser abi hiç bir şey yok hata felan beyaz bir gedit ekranı geliyor başka bir şey yok 1 saat beklettim kurar diye ama bir şey olmadı

Promethium

Terminalden setup dosyasının bulunduğu klasöre gidip bu işlemi yapman gerek.
  • Üretmeden tüketen millet, ezilmeye mahkum millettir.

deniz0715

terminalde öle bir yer yok onu nasıl yapıcam ben direk dosyaya gittiğimde açtım 

Promethium

• Üretmeden tüketen millet, ezilmeye mahkum millettir.

deniz0715

o dediklerinizi yaptım şimdi şöle bir sorun varroot@deniz-GA-78LMT-S2P:/home/deniz/İndirilenler# chmod +x TeamSpeak3-Client-linux_amd64-3.0.18.run
'chmod' komutu bulunamadı, şunu mu demek istediniz:
'chmod' paketinden 'coreutils' komutu (main)
chmod: komut bulunamadı

kod bulunamadı diyor napmalıyım ?

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 30 Eylül 2015 - 21:26:27

o koddan sonra ./ TeamSpeak3-Client-linux_amd64-3.0.18.run yazdım erişim engellendi yazdı 

fsutil

Konuma girmek için cd komutu kullanılır. Sırası ile aşağıdakileri uygulayın terminalde.

cd /home/deniz/İndirilenler

chmod +x TeamSpeak3-Client-linux_amd64-3.0.18.run

./TeamSpeak3-Client-linux_amd64-3.0.18.run

Daha sonra terminal ekranından devam edeceksiniz, q'ya basmanızı daha sonra y'ye basmanızı vs. isteyecek. Daha sonra terminali açtığınız konumda
TeamSpeak3-Client-linux diye bir klasör oluşturacak, onun içerisinde .sh uzatılı dosyayı çalıştırırsanız TeamSpeak çalışacak

deniz0715

@BoraT5 Abi Allah Senden Razı Olsun Çok teşekkür ederim kodlardan çok iyi analiz etmişin :D dediklerini yaptım oldu konu çözüldü

herkezin yardımları ve ilgisi için teşekkürler

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 30 Eylül 2015 - 21:47:38

q ya bastıktan sonra bayağı uzun bir yazı geliyor y ye basamıyorum 

[END] yazıyor o yazının sonunda hiç bir şey yapamıyorum yazının sonunda linkler vs şeyler var team speak 3 ün sitesi felan var ?

fsutil

Alıntı yapılan: deniz0715 - 30 Eylül 2015 - 21:37:08
@BoraT5 Abi Allah Senden Razı Olsun Çok teşekkür ederim kodlardan çok iyi analiz etmişin :D dediklerini yaptım oldu konu çözüldü

herkezin yardımları ve ilgisi için teşekkürler

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 30 Eylül 2015 - 21:47:38

q ya bastıktan sonra bayağı uzun bir yazı geliyor y ye basamıyorum

[END] yazıyor o yazının sonunda hiç bir şey yapamıyorum yazının sonunda linkler vs şeyler var team speak 3 ün sitesi felan var ?

Yanlış hatırlamıyorsam tekrar q'ya basmanız gerekiyor

deniz0715

uzun süre beklemiştim en alta en sonunda y felan gelmiş sorun çözüldü :D tekrardan teşekkürler

Reverser

Geri dönüşün için teşekkürler, soracağın başka bir şey yoksa konuyu kapatabiliriz.

XFCE ROCKS !