[Çözüldü] Laptop hdmi girişli bir tv ye nasıl bağlanır

Başlatan Sarp34, 20 Eylül 2015 - 11:26:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sarp34

Merhaba odama film izlemek için bir tv aldım ama ayarlarını yapamıyorum şöyleki ekrana geliyor ana sayfam ama chorme açtım mesela o gözükmedi nasıl bir ayar uygulamam gerekli? şimdiden teşekkürler
Küçük başlayım, büyük düşünün.

natgho

Merhabalar, unity arayüzünü kullanıyorsanız arama kısmından ekran diye arayınız, 2 kare göreceksiniz tv yo bağlandığınızda, birincisi normal ekranınız ikincisi ise hdmi dır. Şu an 2 ekran kullandığınızdan pencereyi sağa sürüklerseniz chromr o ekrana geçecektir.
Hayır ben Windows Düşmanı Değilim,Bu Yüzden Linux Kullanmıyorum, Ben Sadece Benim Donanımımda At Koşturacaksa Bir Yazılım, her Adımını Bilme Sorumluluğunu Hisseden Bir Teknologtan Fazlası olmadığım İçin Linux Kullanıcısıyım.

Sarp34

Küçük başlayım, büyük düşünün.

natgho

Hayır ben Windows Düşmanı Değilim,Bu Yüzden Linux Kullanmıyorum, Ben Sadece Benim Donanımımda At Koşturacaksa Bir Yazılım, her Adımını Bilme Sorumluluğunu Hisseden Bir Teknologtan Fazlası olmadığım İçin Linux Kullanıcısıyım.

natgho

Sorununuzun çözüldüğünü düşünerek kilitlemiştim, sorun devam ediyorsa kusura bakmayın :)