[Çözüldü] CSGO Sabit Fps sorunu Düşük Fps

Başlatan deniz0715, 09 Eylül 2015 - 03:50:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

deniz0715

bilgisiyarı açtığımda şöle açılıyor anakartın reklam tarzı yeri gleior sonra ---- siyah olarak devam ediyor bi ekranda acpi felan yazıor o geçior sonra direk sisteme girior orayı görmedim yani nası yapıcam

yani oturum ekranını göremiyorum oturumu kapatamıyorumda mesela pc yi açtığımdan beri oturumu kapata bastım yaklaşık 3 saat oldu ve hala kapanmadı :)
Bozkurtlar Ulusun Tanrı 'TÜRK'ü Korusun

V-K

Ubuntu---
Ubuntu için gelişmiş seçenekler---
Memtest---
Windows---

Girişte yukarıdaki gibi bir seçenek ekranı gelmiyorsa bu iş beni aşar. Bu durumda benim önerecegim biraz daha tecrübe kazanman açısından yeniden kurulum yapman olacaktır, ancak bu defa xubuntu veya lubuntu'yu kurman daha dogru olacaktır, daha ötesini ustalarımız bilir...
Ubuntu, sevgi ve bilginin çocugudur...

deniz0715

ÇÖZDÜÜMMM <33333

Evet Nası Çözdüğme Geçersek Xfce Sisteminde Yukarıda Klavye İşaretine Sağ Tıkladım Tercihlere Tıkladım Klavye Girdisi Yazıodu Yanında Control (Space) yazıyordu bende onu kaldırdım

otomatik açılış sorununu da şu şekilde çözdüm

uçbirime  sudo gedit /etc/lightdm/lightdm.conf kodunu yazdım şifremi yazdım sonra o kodların içinde

autologin-user=( KULLANICI ADI ) Yazıyordu Bende Salladım Onu Silip False Yazdım Bi Sonraki Oturum açışımda Otomatik Açılmadı Ve Benden Şifre Sordu Bende Lubuntuya Lxde Ye Geçtim :)

ilginiz ve Yardımlarınız İçin Teşekkürler Umarım Çözümde Başkalarına Yardımcı olur :)
Bozkurtlar Ulusun Tanrı 'TÜRK'ü Korusun