Telefon bağlama

Başlatan okka, 10 Ağustos 2015 - 21:23:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

okka

Telefonu pcye bağlayınca içindeki medyaları pcye yüklemeden açamıyorum bunun bir çözümü varmı

Floki

Aynı konuyu iki kere açmanıza gerek yok. Birine cevap verdim. Buna da vereyim. Bir yerden devam edin.

Telefon olarak ne kullanıyorsunuz ?

okka

Galaxy s4 fakat tüm android cihazlarda aynı şeyi yapıyor

Floki

Ayarlar - Telefon hakkında -Derleme numarası üzerine 7 kere hızlı bir şekilde dokunun.(Artık siz bir geliştiricisiniz yazısı çıkacak )
Ardında Ayarlar - Geliştirici seçenekleri açılacak. Buradan USB hata ayıklamayı açın.
Ayrıca Ayarlar - Depolama - MTP cihazı olarak bağla seçeneği işaretleyin.

okka

Zaten o şekilde bağlanıyorum bu arada ubuntuda yeni dğilim  12 sürümünden beri kullanıyorum

Floki

Şu anda ne kullanıyorsunuz ?

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 11 Ağustos 2015 - 22:20:12

Bir yerlerde okumuştum. Bende bir ara bağlanamıyordum. Bin tane yöntem denedim olmadı. Bir yerde çok saçma gelen bir yöntemin işe yaradığını söyleyenler oldu.
Bu yöntem Samsung USB kablosu ile bağlanma. Ben LG nexus 4 kullanıyorum. Orjinal kablomla bağlanamıyorum. Eskilerden bir samsung kablosu buldum. Çatır çatır bağlanmaya başladı. Eğer denemediysen dene derim.

ata1

jaschar

mtp icin gerekli paketlerin kurulu oldugundan emin misin?

$ sudo apt-get install libmtp-common mtp-tools libmtp-dev libmtp-runtime libmtp9

ile kurabilirsin mtp icin lazim olan paketleri.
projectdisco - state of art android distribution .