UEFI BIOS ile Dual Boot

Başlatan saitp, 15 Haziran 2015 - 22:15:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ketboga

@saitp, bende biliyorum @if in çevrimiçi olmadığını... Çevrimiçi olduğu zaman görsün diye yazıyoruz zaten, forum burası ya hani!  Neyse ben size anlatmam gereken şeyleri yukarıdaki ilk mesajımda gayet açık bir şekilde yazmışım, tekrar etmemin bir mantığı yok, dediğim gibi sürekli soru sorarak hiçbir yere varamazsanız, sizin deneyimlemeniz gerekiyor bazı olayları, o yüzden merakınız varsa Linux kullanmak için, internette her yerde kurulum talimatları gayet açık bir şekilde mevcut ki yetmemiş bir de ben yukarı da ayrıntıları ile beraber yazmışım nasıl kurulum yapmanız gerektiğini, ancak siz halen daha çalışır mı çalışmaz mı diye soruyorsunuz ben size ne diyebilirim ki? kurulum talimatlarına uyduğunuz sürece isterseniz Os x (hackintosh mu ne deniyor)bile kurabilirsiniz o derece yani. Ha son olarak evet @saitp çalışır.
Hiçbir canlı kendisinden daha yüce bir varlığa inanç duymadan ve itaat etmeden yaşamını sürdüremez. İnanç duyanlar bu yükten kurtulmak adına kendilerinden daha güçlü kişileri ararlar ve buna karşılık, bunu aradıkları o kişiler de inanç duyabilecekleri daha da güçlü kişileri ararlar. Ve İşte krallar böyle doğar... Ve işte Tanrılar böyle doğar.

saitp

Alıntı yapılan: Ketboga - 20 Haziran 2015 - 16:50:12
@saitp, bende biliyorum @if in çevrimiçi olmadığını... Çevrimiçi olduğu zaman görsün diye yazıyoruz zaten, forum burası ya hani!  Neyse ben size anlatmam gereken şeyleri yukarıdaki ilk mesajımda gayet açık bir şekilde yazmışım, tekrar etmemin bir mantığı yok, dediğim gibi sürekli soru sorarak hiçbir yere varamazsanız, sizin deneyimlemeniz gerekiyor bazı olayları, o yüzden merakınız varsa Linux kullanmak için, internette her yerde kurulum talimatları gayet açık bir şekilde mevcut ki yetmemiş bir de ben yukarı da ayrıntıları ile beraber yazmışım nasıl kurulum yapmanız gerektiğini, ancak siz halen daha çalışır mı çalışmaz mı diye soruyorsunuz ben size ne diyebilirim ki? kurulum talimatlarına uyduğunuz sürece isterseniz Os x (hackintosh mu ne deniyor)bile kurabilirsiniz o derece yani. Ha son olarak evet @saitp çalışır.
Soğuk cevabınızdan dolayı teşekkür ederim.
Alp Er Tunga öldi mü?
Isız ajun kaldı mu?
Ödlek öçin aldı mu?
Emdi yürek yırtılur.

if

Alıntı yapılan: Ketboga - 20 Haziran 2015 - 16:04:52
:) if, if, if, öncelikle sizi şuraya alalım http://www.tdk.gov.tr/ modern kurallardan bihabersiniz sanırım, o yazdığım yazıda tek bir kesin olması gereken imla hatası yok isteğe bağlı bir büyük harf

Ne konuşuyorsun sen?

Alıntı Yap
öncelikle windows linux temelli

"A.Cümle büyük harfle başlar."[1]

Alıntı Yap
...o yazdığım yazıda tek bir kesin olması gereken imla hatası yok...

"1. Cümlenin sonuna konur."[2]

ve şapkalı a (örnek olarak şöyle bir şey bilmiyorsanız eğer, bilmediğinizi tahmin ediyorum: â-Â) eklenebilir oda dediğim gibi isteğe bağlı yani bana! yüce, haşmetlü, TDK o kadarını serbest bırakmış.

Alıntı yapılan: if - 20 Haziran 2015 - 09:50:33
Öncelikle imlâya özen göstersen @Ketboğa?

Bilmediğim çok açık.

Onu da keyfim nasıl isterse öyle yazarım beğenmiyorsanız yazdıklarımı okumazsınız olur biter @if veyahut forum kurallarını uygularsınız, değil mi? @if.

@if, bundan sonra da beni karıştırmazsanız memnum olurum, sizinle muhatap olmak istemiyorum! Zira bunu daha önce de attığım bir mesajla size belirtmiştim, hoşlanmıyorum yani. Anlayışla karşılayacağınızı ümit etmekteyim, ha doğrumu yapıyorum sizce?

Maalesef beğenmesem de yazdıklarını okumak durumundayım, yaptığım işin sorumluluğu bunu gerektiriyor. Benimle muhatap olmak istemiyorsan bir daha foruma gelmezsin olur biter.

[1] http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=183:Buyuk-Harflerin-Kullanildigi-Yerler-&catid=50:yazm-kurallar&Itemid=132
[2] http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=187:Noktalama-Isaretleri-Aciklamalar&catid=50:yazm-kurallar&Itemid=132

if

Alıntı yapılan: saitp - 20 Haziran 2015 - 14:02:20
Alıntı yapılan: if - 20 Haziran 2015 - 13:59:05
Diski bölmeden nasıl kurdunuz ki Ubuntu'yu? Bir bölüm ayırmanız gerek zaten.
Kurmadım ki. Soruyorum. Diyelim ki Windows'tan diski böldüm ve USB ile kurdum Linux'umu o bölüme. Nasıl açılır, açılır mı? UEFI kullanıyorum, tekrar söyleyeyim. Yani hiçbir şey yapmadan normal kurulum gibi kurdum. Ne olur? (Misal diyorum bunları, ne diski böldüm ne de Linux'u kurdum.)

Bu kadar insan kuruyor ve kullanıyor dediğiniz şekilde @saitp.

http://wiki.ubuntu-tr.net/index.php?title=Kurulum

saitp

Alıntı yapılan: if - 21 Haziran 2015 - 10:28:58
Alıntı yapılan: saitp - 20 Haziran 2015 - 14:02:20
Alıntı yapılan: if - 20 Haziran 2015 - 13:59:05
Diski bölmeden nasıl kurdunuz ki Ubuntu'yu? Bir bölüm ayırmanız gerek zaten.
Kurmadım ki. Soruyorum. Diyelim ki Windows'tan diski böldüm ve USB ile kurdum Linux'umu o bölüme. Nasıl açılır, açılır mı? UEFI kullanıyorum, tekrar söyleyeyim. Yani hiçbir şey yapmadan normal kurulum gibi kurdum. Ne olur? (Misal diyorum bunları, ne diski böldüm ne de Linux'u kurdum.)

Bu kadar insan kuruyor ve kullanıyor dediğiniz şekilde @saitp.

http://wiki.ubuntu-tr.net/index.php?title=Kurulum
UEFI olduğu için sordum. İlk defa UEFI sistem kullanıyorum, o yüzden.
Alp Er Tunga öldi mü?
Isız ajun kaldı mu?
Ödlek öçin aldı mu?
Emdi yürek yırtılur.