[Çözüldü] Güncelleme de "grub-pc yapılandırılıyor" yazısı çıkınca donuyor !!

Başlatan feritarslan, 02 Haziran 2015 - 20:11:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

feritarslan

Kolay gelsin beyler, ubuntuyu harici diskime bölümleme yaparak kuruyorum gayet güzel yükleniyor bikaç güncelleme yapıyor güncellemeleri yapılandırırken "grub-pc" yapılandırılıyor yazısı çıkınca donuyor kararıyor 1 saat bekledim yok hala aynı bu sorunu nasıl hallederiz varmı kesin çözümü ?
                CloneZilla

turkerataturk

''Mustafa Kemal ATATÜRK''

heartsmagic

Grub nereye kurulu?
Güncellemeleri uçbirimden yapmayı denedin mi?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

feritarslan

Alıntı yapılan: mustangankusb den ubuntu çalıştırın ve  burada ki talimatları bi deneyin;

http://wiki.ubuntu-tr.net/index.php?title=Boot-Repair
Boot ile alakası yok hocam ben iyi biliyorum o programı Ubuntu öteki yani 2'nci diskimde yüklü boot'u onarsam yine güncelleme yaparken aynısı oluyor

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 06 Haziran 2015 - 18:32:35

Alıntı yapılan: heartsmagicGrub nereye kurulu?
Güncellemeleri uçbirimden yapmayı denedin mi?
Denemedim hocam grub 2nci bölümde yüklü şu sorunu bi halledelim sana zahmet hocam =\

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 06 Haziran 2015 - 20:10:41

yok mu sebebini bilen biri ??

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 06 Haziran 2015 - 20:42:12

Tamamdır beyler güncellemeyi terminalden yapmak gerekiyormuş grub pc blümüne gelince soruyor nereye kurayım diye sende seçiyorsun.  güncelleme komutu.  sudo apt-get update, sudo apt-get upgrade
                CloneZilla