Adobe Fireworks Benzeri - Pencil ile alakalı

Başlatan Menow, 29 Mayıs 2015 - 01:58:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Menow

Merhaba arkadaşlar;

Doğduğumuzdan beri amiga hemen ardından windows ile hayatımı sürdürmüş şansız biri olarak en sonunda 2 aydır tamamen Windows'suz bir hayat sürüyorum. Web yazılımcısıyım. Tasarım işim öyle pek olmasa da mecburen site tasarımı da arada yapıyorum.

Adobe'nin Fireworks programına da baya alışmıştım. Oldukça hakimim. Ama kullanmak istemiyorum. GIMP kullandım, oldukça güzel ve başarılı olması yanı sıra daha çok Photoshop tarzında bana pek hitap etmiyor. Bende Pencil ile tanıştım. Hazır elementleri inanılmaz başarılı! Ancak görsel efeklerde sanki yokluk mu var bana mı öyle geldi. Gölge ekleyemiyorum mesela :( Yok daha neler bence ben yerini bulamadım. Pencil diye nette aratıyorum yazılıma ait şeyler dışında her şeyle karşılaştım. Bu programın ufak bir eğitim video su v.s. varmıdır acaba?

Veya en azından bu programda gölge nerden ekleniyor bana yol tarif edebilir misiniz?

Zaman ayırıp mesajımı okuduğunuz için teşekkürler.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 29 Mayıs 2015 - 03:31:24

Sanırım işimi Google Web Desinger ( https://www.google.com/webdesigner) ile çözücem gibi. Bakalım 1-2 gün deneyeceğim. Ama işimi fazlasıyla çözecek gibi duruyor.

ekremsenturk

Gimp eklentiler vasıtasıyla genişletilebiliyor. Yazılım merkezinden biraz araştırabilirsin. Ancak işine yarayacak bir eklenti varmı? bilmiyorum. Web ile ilgili konulara uzağım.