Ek Sürücüler

Başlatan ennesuysal, 21 Mayıs 2015 - 22:12:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ennesuysal

Merhaba, ubuntuda sistemi açtıktan beş dakika sonra ekran donakalıyordu, ben de çözümü ek sürücüler uygulamasından sahipli test edilmiş driverı yüklemekte buldum. Sorun düzeldi ama açılış ekranı yerine nvidia logosu çıkıyor. Sorum şu: acaba nvidianın kendi sitesindeki driverla bunun ne farkı var hangisi daha doğru ve boot ekranını nasıl eski haline döndürebilirim ?

if

Nvidia logosunu tam olarak nerede ve ne kadar süreyle görüyorsunuz?

Nvidia sitesindeki sürücü Nvidia'nın kendi sağladığı sürücüdür; Ubuntu deposundaki sürücü de Nvidia tarafından geliştirilmekte fakat kurulumu ve yapılandırılması Ubuntu tarafından kolaylaştırılmıştır.

ennesuysal

Parola ekranından önce ve 1 saniye kadar sürüyor.

heartsmagic

Logo'nun görünmesi anormal değil, hatta normal. @if'in açıklamış olduğu gibi çok farkları yok. Nvidia sürücüyü kendi sitesi aracılığı ile dağıtıyor fakat çok kolay bir kurulum yöntemi yok. Ayrıca farklı güncellemelerde sorunlar oluşabiliyor, oluşur demiyorum oluşabiliyor :) Ubuntu ise bu sürücüleri alıyor ve kurulum yapabilmemiz, ayrıca sistemle daha iyi anlaşabilmesi için paketliyor. Bizler de kuruyoruz. Olay bundan ibaret yani.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.