Realtek RTL8187B USB Wireless Adaptör sorunu

Başlatan Eren, 11 Haziran 2008 - 00:08:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

heartsmagic

Şu an Intel ipw2200 kartımla, WPA korumalı kendi ağıma bağlandım. Elle yapılandırma yapmama da gerek kalmadı. Ağ Yöneticisinden hallettim meseleyi. Biraz daha bekleyip kopma olması durumunda geri bildirim yaparım.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Kozmo

5000\'den fazla konu topladım ve ilgilelere yolladım. Çalıştığımız tüm firmaları Mandriva dağıtımına geçirdik, çok zor oldu ama şu an bitmiş durumda. Ubuntu\'ya ders olsun en az 2000 kullanıcı kaybettiler. Ben konunun takipçisiyim ve üzerime düşen her şeyi yapacağım.

komikimben

Alıntı yapılan: Kozmo - 18 Haziran 2008 - 18:09:18
5000\'den fazla konu topladım ve ilgilelere yolladım.Ubuntu\'ya ders olsun en az 2000 kullanıcı kaybettiler.

bu rakamlar kesin mi? :-\ garipsedimde açıkcası.

Kozmo

Ubuntu Wiki de yer alan resmi yerel Ubuntu sitelerine giriyorum, bildiğim dillerde WPA sorunu, WEP sorunu, Wireless sorunu diye arama yapıyorum, konu içeriğini okuyorum ve bahsedilen sorun ile ilgili ise konu adresini ve konuda geçen wireless kartın adını listeme kaydediyorum.

Ubuntu Almanya sitesinde yaklaşık 50 sayfa konu var, 1 sayfada 20 konu olduğunu düşünürseniz sadece orada 1000 konu var. Bu derece önemli bir sorunu çözmedikleri için tarih önünde hesap verecekler.

izzetguntalaz

Alıntı yapılan: Kozmo - 18 Haziran 2008 - 18:09:18
5000\'den fazla konu topladım ve ilgilelere yolladım. Çalıştığımız tüm firmaları Mandriva dağıtımına geçirdik, çok zor oldu ama şu an bitmiş durumda. Ubuntu\'ya ders olsun en az 2000 kullanıcı kaybettiler. Ben konunun takipçisiyim ve üzerime düşen her şeyi yapacağım.

Ben de bunu anlamıyorum. Hiçbir açık kaynak işletim sistemi diğeri ile çekişmez.
Zaten hepsi aynı yolda ilerliyorlar. Sizin sistemler de Mandriva sorunsuz çalışıyorsa tabi ki mandriva'ya
geçeceksiniz. Herşey şurada başlıyor. Bu bahsettiğimiz şey ticari birşey değil.

Ubuntu'nun para ödeyen müşterileri sembolik rakamlar ödüyor, kar amacı gütmüyor.
Adamlar "eyvah karımız azalıyor! batacaz! " diye endişeleri yok ki !

komikimben

Alıntı yapılan: Kozmo - 18 Haziran 2008 - 18:18:00
Bu derece önemli bir sorunu çözmedikleri için tarih önünde hesap verecekler.

kardeşim benimde zamanında Ubuntu ile ilgili çok sorunum oldu. ancak şuanda bahsettiğin sorunların hiçbirini yaşamıyorum. zamanla düzeliyor sorun.

sabreden Ubuntu kullanıcısının erdeme ulaşacağını ve yüzünde bir tebessüm oluşacağının garantisi vermek mümkündür.

Kozmo

Amirim "Bu işi ya çözersin yada gidersin! " dediğinde benim yüzüm nedense hiç gülmüyordu ama.

Eren

Alıntı yapılan: Kozmo - 18 Haziran 2008 - 18:28:32
Amirim bu işi ya çözersin ya gidersin dediğinde benim yüzüm nedense hiç gülmüyordu ama.

Tıpkı ben :) Bende nadir de olsa Linux üzerine destek veren firmalardan birinde 1 sene çalıştım, herhalde hayatımın en zor günleriydi. Bir daha mı? Tövbe.

oytun5555

Bence kernel'den kaynaklı bir durum hangi dağıtımın son sürümüne gitsek aynı durum var mecburen çözülmesini bekleyeceğiz yada oturup eski dağıtımları kurarak update'den uzak kalacağız. Arkadaşlar.

Eren

heartsmagic

Alıntı yapılan: Eren - 21 Kasım 2008 - 01:39:19
Oytun Wireless sorunu çözüldü. :)

8.10 üzerinde yaşıyormuş sorunu :)
Hortlamış sanırım.

Eren

Alıntı yapılan: heartsmagic - 21 Kasım 2008 - 02:04:33
Alıntı yapılan: Eren - 21 Kasım 2008 - 01:39:19
Oytun Wireless sorunu çözüldü. :)

8.10 üzerinde yaşıyormuş sorunu :)
Hortlamış sanırım.

8.10 üzerinde yaşadığı nerede yazıyor? Ben bulamadım da? Ayrıca 8.10'u kurduktan sonra güncelleme yapmak gerekiyor. Daha önce bu forumda sorunlu diye söylediğim bütün kartlar 8.10 sürümünde sorunsuz çalışıyor.

heartsmagic

Benim kulaklarım duyar :P
IRC üzerinden konuştuk. Sistemi güncel mi bilemiyorum, sormadım. Yarın gelince bu başlığı görür zaten, umarım o şekilde çözülür sorunu.

oytun5555

Çözülmesine çözüldü tanıyor fakat bende sadece internete giremiyorum. Bir ara güncellemeleri kablo ile yapmayı düşünüyorum. Elle çok deneme yaptım fakat ilk kurduğum şekli ile bağlantı kuramadım. Bakalım hadi hayırlısı... :)

İstediğiniz belge * ya da ona benzer komut çıktısı felan olursa burdan aktarabilirim.