En iyi Office Programı

Başlatan myefsane, 25 Nisan 2015 - 01:59:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

myefsane

1. WPS Office
2. LibreOffice
3. Apache OpenOffice
4. Diğer

Arkadaşlar en iyi office programı hangisi_? Niçin Artı ve eksileri ile yazar mısınız?

meda

Wps-Linux daha Alfa sürümünde onun için arada bir hata vermesi kaçınılmaz ancak MSOffice en benzer olanı. Bazı MSOffice dosyalarını açmıyor.  :) LibreOffice ise arayüzü her ne kadar hiç sevmesemde Linux dünyasında en kararlı Office yazılımı.
"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Orhan VELİ"

myefsane

open office ve libreoffice yi aynı anda yüklemeye çalıştım. Fakat open office yi kabul etmedi yani hata da vermedi ama programlarda görülmedi. Libreofficeyi kullanıyorum fakat bazı hatalar var. Örnek olarak: Calc da hücre çizgileri yapmama rağmen çıktı aldığımda görülmüyor. Hücre özelliklerine girip yaptım düzeldi. bu gibi hataları var. Herkesin kullandığı galiba libreoffice

if

Konuyu doğru yerine taşıdım.

-DıLgEş-

Libre office iyi bir ofis programı. Tüm MS oficce dosyalarını açıyor.
Aşkın; gözü kör, kulağı sağır, dili tutuk, aklı kıttır..! Hayır yani bu halde nasıl herkesi madara ediyor onu çözemedim..

Quapukulu

Ben Wps Office kullanıyorum.Hazırladığım dosyalar MS Office'de herhangi bir sorun olmadan görüntülenebiliyor.LibreOffice nedense benim bilgisayarımda çok hantal kaldı.Büyük dosyaları açınca kasılmalar ve donmalar meydana geldi.Bu sorunu çözemeyince bende WPS'ye geçtim.Görüntü olarak MS Office'e en çok benzeyen yazılım olsa gerek.

Reverser

WPS Office alpha sürüm olmasına rağmen gayet kullanışlı ayrıca tasarımı çok şık.

XFCE ROCKS !