[Çözüldü] Güncelleştirmeler hakkında.

Başlatan Ketboga, 08 Nisan 2015 - 18:01:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ketboga

Arkadaşlar güncellemelerle ilgili aklıma takılan bir soru var güncelleştirme ayarlarında desteklenmeyen güncelleştirmeler diye bir bölüm var malumunuz ubuntu wiki sayfasında bu bölümde desteklenmeyen güncellemelerin henüz geliştirme aşaasında olan güncellemeler olduğu söyleniyor eğer öyleyse bunun henüz onaylanmamış güncelleştirmelerden farkı nedir ve desteklenmeyen güncelleştirmeler ubuntu yeni kurulumda varsayılan olarak açık bir şekilde geliyor ben bunu kapadım sizce desteklenmeyen güncellemeleri açmalımıyım kullanan vs varmı acaba bu şekilde yoksa stabiliteyi bozmamak adına sadece önerilen güncelleştirmeler ile güvenlik güncelleştirmelerini yüklemeye devam mı etmeliyim ?
Hiçbir canlı kendisinden daha yüce bir varlığa inanç duymadan ve itaat etmeden yaşamını sürdüremez. İnanç duyanlar bu yükten kurtulmak adına kendilerinden daha güçlü kişileri ararlar ve buna karşılık, bunu aradıkları o kişiler de inanç duyabilecekleri daha da güçlü kişileri ararlar. Ve İşte krallar böyle doğar... Ve işte Tanrılar böyle doğar.

heartsmagic

Türkçe karşılıklarını hatırlayamıyorum ancak olay "proposed" ve "unsupported backports" olayı sanırım. Hemen hemen aynı şeye hizmet ediyorlar esasında. İlki henüz deneme aşamasında olan güncellemeler, ikincisi ise yanlış bilmiyorsam üst sürümde yenilenmiş ve önceki sürümlere aktarılan, yine tam anlamıyla onaylanmamış güncellemeler.

Kullanıp kullanmamak sana bağlı, ben senelerdir açık tutarım bu depoları pek bir sıkıntı yaşamadım. Fakat sorun olmayacak anlamına gelmiyor tabi bu.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.