USB Sorunu.

Başlatan cangerma, 30 Haziran 2014 - 03:45:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cangerma

Merhabalar ben Windows 7 dosyasını USB'me yazmak istiyorum fakat şöyle bir sorun var;
2 USB ile de denedim USB'ler normal olarak açılıyor falan bilgisayar görüyor ama yazmak için kullandığım programlar USB'leri görmüyor.
Ne yapmalıyım bilmiyorum yani şaşırdım kaldım öylece yardımlarınızı gerçekten bekliyorum ve şöyle bir şey var ; Disk Koruması sanırsam böyle şifreleme falan uygulama yüklerken de şifre istiyor sizce sorun ondan mı kaynaklı?

neynefes

USB'ye yazmak için hangi programı kullanıyorsunuz?

cangerma

Neredeyse bilinen birçok programı denedim,ama söylemek gerekirse 'İso To USB-Unetbootİn'  şuan yüklü.

bytan

Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

cangerma

Olmadı fakat denerim ama indirme yerine tıklayınca 404 veriyor.  :-\

bytan

Şu an site bende de açmıyor. Kurulum için:

sudo add-apt-repository ppa:colingille/freshlight
sudo apt-get update
sudo apt-get install winusb

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
PF @ ST

cangerma

Bunu denedim ama ' win usb ' paketi bulunamadı diyor.  :-\

bytan

Her durumda komut satırlarını ve çıktılarını aktarırsan daha iyi olur. Şu an bakınca uygulama adını boşluklu yazmışsın gibi görünüyor.

PF @ ST

cangerma

Hayır ben burda böyle yazdım yoksa verdiğiniz komutu tam olarak yazdım .

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 30 Haziran 2014 - 13:18:25

Al işte şimdide şifre istiyor ama şifreyi giremiyorum nedense ya lanet olsun  >:(
Şifre yazılmıyor tıklıyorum tıklıyorum olmuyor

bytan

Buraya tam olarak aktarmayınca sisteminde neler oludğu pek anlaşılmıyor. Acaba bu şifreyi soran neresi diye düşünüp bulmak lazım. 

PF @ ST

cangerma

Yazılanları sırayla yaptım bu hata çıktı karşıma.

Ama benim sorunum bu değil ki neden yani normal iso yazma programları benim USB kaynağımı görmüyor?   :-\

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 01 Temmuz 2014 - 09:13:58

Yaa yardımcı olun :( :( :'( :-\

[eklenti yönetici tarafından silindi]

cangerma

Arkadaşlar her neyse sorunu kendim çözdüm winusb indirdim şu siteden; https://launchpad.net/~colingille/+archive/freshlight/+packages?field.name_filter=winusb&field.status_filter=published&field.series_filter=saucy

Şuan USB formatlanıyor sorunum bitti.
Anlamadığım tek şey neden diğer programların hiçbiri USB'mi görmedide bu program gördü.

plazma

Parmak bellekleriniz fat/fat32/ntfs hangi biçemdeydi? Bağalama yapılamadı mı yada sisteme takıldıktan sonra birde bu tip işlemler için anakart usb portlarını kullanırsanız daha sağlıklı olur kasan ön usbleri yada usb çoklayıcı gibi aygıt var ise sıkıntı olur.

cangerma

NTFS biçimde. Ve bağlama yapılamadı. Ana portlardan takıyorum.

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.