Lampp Server kurmama ragmen eski calistigim dosyalari acamiyorum

Başlatan yozbek6, 21 Mart 2015 - 01:15:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yozbek6

Formdan faydalanarak Apache Php Mysql kurulumunu basarili bir sekilde kurulumu tamaladim ama buna ragmen eski calistigim dosyalari acamiyorum aslinda hic bir php dosyasini görüntüleyemiyorum sadece phpinfo.php calisiyor. dizin olarak /var/www/ bunu kullaniyorum nerde yanlis yapiyorum bulamadim yardimci olurmusunuz.
Not: Ektede hatayi görüntüleyebilirsiniz

[eklenti yönetici tarafından silindi]

heartsmagic

/var/www/ değil, /var/www/html dizinini kullanacaksın.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

yozbek6

ayni sekil hata aliyorum neyse o sorunu simdi cok önemli degil dün xampp serveri bilgisayarimdan kaldirdim ve lampp serveri kurmayi denedim ve kurdum bu esnade ne yanlis yaptim bilemiyorum ama cihazi bu sabah cihazim internete girmiyordu  ve yeniden baslattim ve bu seferde sifreyi kabul etmedi sifremi resetledim ama buna ragmen sonuc basarisiz problemi nasil cözebilirim yani sistem geri yükleme veye dosyla onarma gibi bir sey yapilabilirim  cok onemli bilgilerm var sali gününe kadar yapmam gereken proje ödevlerim vardi hepsi gitti suan. Tesekkurler

heartsmagic

O sorun için yeni bir başlık açmışsın oradan devam ederiz. Bilgilerine bir şey olmaz, bir Ubuntu CD'si veya USB'si ile rahatlıkla alabilirsin verilerini. CD veya USB'ye de gerek yok aslında ancak uçbirime el sürmen gerekeceği için şimdilik es geçiyorum bu öneriyi.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.