Fedora 18'i kuramıyorum.

Başlatan matraxx22, 03 Mart 2015 - 13:58:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

matraxx22

Ne güzeldi 17. sürüm takıldığım yer hiç olmadan temiz rahat kurabiliyordum ama 18 ve diğer sürümler B*K a bulandı daha kurasım gelmiyor her zaman xp ile işletim sistemi sayısına göre bölümlerim diski ve sonra sırayla kurarım bölümlerine ama fedoranın yeni sürümlerinde bölüm seçme kurma tam bi işkence eskiyi bilirsiniz diilmi standart bölğmleme ekranı ubuntunun hala kullandığı bölümlemenin aynısı istediğin yeri seç kur ama şimdi seçiyorum bölüme / bağlantısı ekliyorum yetmiyor ayrıyetten swapı zorunlu kılıyor daha başka karmaşalar bunu basit bi dilde anlatacak varmı yok bölümlemeye girişte lwm standar falan filan bıktım artık elimin altında 17 isosu var diğerlerine bakasım yok

meda

2-3 gün önce Neden Fedora ? başlıklı konu açılmıştı. Orada bu durumu kısmen belirttim.
500 MB boot
2000 MB takas
10-15 GB / Ext4
Yukarıdaki 3 bölüm olmadan Fedora 21 kuruluma geçmiyor.
"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Orhan VELİ"

heartsmagic

Başlıkları daha makul seçer, iletilerini yazarken de noktalama işaretleri kullanıp Türkçe'ye dikkat edersen daha anlaşılır olursun.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.