[Çözüldü] Java class sorunu

Başlatan MuhammedOzby, 19 Ocak 2015 - 12:18:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MuhammedOzby

Windows üzerinde çalışan java tabanlı, launcher olan bir yazılımı ubuntuya aldığımda çalıştırırken class hatası veriyor (linux versiyonu bu arada) dosyayı isterseniz veriyim gerek olucağını sanmıyorum muhtemelen ek paket gerek çünkü windows sürümü içinde class olmadan çalışıyor, hangisi bilmiyorum sitede sadece

chmod +x app

şeklinde izin verilmesi gerektiği belirtmiş vermeme rağmen gene class hatası var bilen biri var ise çözümü yazarsa sevinirim.

Not site yabancı kimse cevap vermedi oradan bende sağda solda aradım bulamayınca size sormaya karar verdim umarım çözümü buluruz.

Amenofis

Verdiğiniz bilgi çok az. Class hatası nedir bilmiyorum ama projeyi olduğu gibi ubuntu ya taşıyıp tekrar derlemeyi deneyin, muhtemelen çözülür.

MuhammedOzby

Linux için derlenmiş sürümünü ayrı olarak indirdim, aynı sürüm windowsta çalışıyor ama ubuntuda class hatası veriyor Dosyalara baktığımda ikisinde de içinde ayrı bir class yok ...

Ben iyisimi bir dosyaları veriyim buyur : https://yadi.sk/d/yXRImPtpe5wKS

MuhammedOzby

verilen launcheri direk konsoldan ./launcher_adi şeklinde çalıştırdım ama önce çalıştırılabilir diye bir izin vardı izinlerden onu verdim.