elementary OS Luna Çıktı

Başlatan casperuntu, 11 Ağustos 2013 - 10:19:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

garip82

merhabalar,
elementary os kurmak istiyorum ama türkçe kaynaklar yetersiz kalıyor. yeni bir lenovo g505 freedos laptop aldım ve win 8.1 kurdum. ama linux taraftarı olarak elementary os u da yanına kurmak istiyorum.
daha önceki laptopa ubuntu kurmuştum ama bu bilgisayara bir türlü elementary os u kuramadım.
win8.1 yanına elementary os u nasıl kurabilirim, en azından resimli yada videolu bir kaynak önerebilirmisiniz.

not: win8 den boş bölüm açıyorum biçimlendirmiyorum. elementary os u flash dan açıyorum disk bölümlemede açtığım boş bölümü göremiyorum ve tüm disk 4 bölüm olmasına rağmen toplam kapasite 2 bölüm olarak görünüyor. burda takıldım kaldım. kurabilsem bile dual boot sorunu karşıma çıkacak.

yarcımcı olursanız çok teşekkür ederim

neynefes

@garip82, başka başlıklara aynı mesajı yazmayın. Bu sizin sorununuzu çözmez. Ayrıca birkez bu konuda uyarildiniz zaten.

garip82

Alıntı yapılan: neynefes - 30 Ocak 2015 - 12:07:08
@garip82, başka başlıklara aynı mesajı yazmayın. Bu sizin sorununuzu çözmez. Ayrıca birkez bu konuda uyarildiniz zaten.

o uyarıyı almış olsam neden yazıyım. belliki çözmeye çalıştığım bir sorun var, çözemiyosanız doğru yönlendirme yapabilirsiniz. buranın egonuzu tatmin ettiğiniz yer olduğunu nerden bilebilirdim.

neynefes

Bu açmış olduğunuz başlık. Arkadaşlar yönlendirmeye çalışmışlar sizi. Oraya yazmayıp neden farklı yerlere mesaj atıyorsunuz?
https://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=46446.msg535550#msg535550

Windows'tan Ubuntu'ya Geçiş Rehberi başlığındaki mesajınız
Merhabalar, daha önce burdan çok yardım aldım, sayenizde.
elementary os kurmak istiyorum ama türkçe kaynaklar yetersiz kalıyor. yeni bir lenovo g505 freedos laptop aldım ve win 8.1 kurdum. ama linux taraftarı olarak elementary os u da yanına kurmak istiyorum.
daha önceki *dizüstü bilgisayarıma ubuntu kurmuştum ama bu bilgisayara bir türlü elementary os u kuramadım. uefi denen bi önlem yüzünden sanırım.

win8.1 yanına elementary os u nasıl kurabilirim, en azından resimli yada videolu bir kaynak önerebilirmisiniz.

not: win8 den boş bölüm açıyorum biçimlendirmiyorum. elementary os u flash dan açıyorum disk bölümlemede açtığım boş bölümü göremiyorum. burda takıldım kaldım. kurabilsem bile dual boot sorunu karşıma çıkacak.

yarcımcı olursanız çok teşekkür ederim

Ve @heartsmagic'in size cevabı:
Lütfen aynı sorunu farklı yerlerde dile getirmeyelim.
https://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=46446.0

Son olarakta bu başlık...

Ben miyim burda ego tatmin eden. Bizlerde burda yardımcı olmaya çalışıyoruz herkese elimizden geldiğince. Kimse burda zorla tutulmuyor. Bilen arkadaşlar yazmış zaten başlığınıza mesajı. Siz hiç umursamayıp hala aynı mesajı tekrarlıyorsunuz. Seviyemi ve uslubumu bozmadan bir mesaj yazdım. Aynı şekilde karşılık beklerim.

garip82

yanlış konuşan mı varda uslubunu seviyeni bozmamakla tehdit ediyosun neyin kafası bu arkadaşım, neyin peşindesin. açtığım konulara verilen cevabı görebilseydim hatta yazdığım ilk konuyu bulabilseydim cvp yok diye konuyu kapatırdım) altına teşekkür ederdim. verdiğin link sayesinde konuya geri dönebildim. tarih tarih aradım hatta kullanıcı adıyla yazdıklarımı bile bulmaya çalıştım, diğer forumlarda hiç sorun yaşamazken burda yazdığımı bulamadığım gibi işgüzar küstahla meşgul oluyorum. sayfa açık kalmış olmasaydı bugün verdiğin ilk cevabı bile göremeyecektim. senin yapacak işlerin vardır, işine bak. forum da senin olsun konuda, kapat.

neynefes

Ben tehdit etmedim. Ego tatmin ediyorsunuz diyerek siz uslubunuzu bozdunuz. Üstelik işgüzar küstah diyerek terbiye seviyenizi de fazlaca aşağıya çektiniz. Ayıp ya şu ithamları duyacak ne yaptım ben. Yazdığınız mesajı kaybettiğinize dair birşey de yazsanız herhangi bir başlığa seve seve yine sizi yönlendirirdim. Bu başlığıda daha fazla kirletmek istemiyorum.

UykusuzBizon

Sayfada, en yukarıda profil düğmesi var oraya tıklayın. Daha sonra açılan profil sayfasında iletileri göstere tıklayın. Yazdığınız tüm iletiler oradadır. İstediğiniz iletiye ve başlığa geri dönebilirsiniz.

Sorunlarınızı düzgünce dile getirin. Sorun neyse elbet çözülür. Yazılan iletilerde art niyet aramamanızı tavsiye ederim. Burası bir yardım forumu çünkü. Ayrıca size karşı takınılan tavrı için "küstah" oldukça ağır bir kelime. Terbiyesizliğin cidden lüzumu yok.

Beni doyurmuyor ne para ne sistemin masalı.

heartsmagic

Kullanıcı yasaklandı forumdan. Diğer forumlar bizi ırgalamıyor, bu üslupla barınılabiliyorsa oralarda başka yer aranmasına gerek yok.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.