hdd kutusuyla veri kurtarma

Başlatan altuncu, 22 Ocak 2015 - 11:26:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

altuncu

Kırılan çift işletim sistemli (win7 ve ubuntu 12.04 LTS) bilgisayarımın hard diskini hdd kutusuyla yeni laptopuma bağladım. Windowstaki dosyalara win8 ile erişebilmeme rağmen ubuntu 14.04 LTS ile linux dosyalarıma erişemiyorum. Klasörler boş gözüküyor. Testdisk i denedim ama o da bulamadı. Ne yapmam gerekir? Şimdiden teşekkürler... 

meda

Canlı Ubuntu USB hazırlayın ve sistemi onunla başlattıktan sonra kuratarma yapacağınız HDD bağlayın.
"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Orhan VELİ"

gecegezen

root yetkileri ile baktınız mı acaba sudo nautilus ile falan. Normal kullanıcıda dosyalar listelenmemiş olabilir.
Yotube kanalım hepinizi beklerim...
https://www.youtube.com/channel/UCsRQPZxNJKZbfpGy6r97nJw

altuncu

Canlı ubuntu usb ile denedim yine olmadı. Root ile denemedim riskli olduğunu duymuştum. Nautilusla nasıl bakılıyor.

meda

sudo -H nautilus
"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Orhan VELİ"

altuncu

Nautilusla bakınca da boş gözüküyor. Ubuntu sürümlerinin farklı olmasıyla ilgili olabilir mi?