[Çözüldü] Bumblebee kurulum sırasında verdiği ve sebebini bulamadığım hata

Başlatan xtreme, 14 Ocak 2015 - 05:09:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xtreme

İyi günler, öncelikle böyle bir forum hazırlayıp bizleri bilgilendirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Sorunum aslında her tarafta dillendirilen Bumblebee ile ilgili. Ubuntu 14.04 LTS sürümünü kurdum. Lenovo Ideapad Z570 modelini kullanmaktayım. Bumblebee'yi kurmak için aşağıdaki kodu uçbirimde çalıştırıyorum :
sudo apt-get install bumblebee bumblebee-nvidia primus nvidia-331
Kodu çalıştırdıktan sonra evet/hayır kısmında e tuşuna basıyorum ve bastıktan sonra şöyle bir uyarı veriyor : Ortam değişimi: Lütfen '/media/cdrom/' sürücüsüne
'Ubuntu 14.04.1 LTS _Trusty Tahr_ - Release amd64 (20140722.2)'
olarak etiketlenmiş diski takın ve enter tuşuna basın. "

Hatayla ilgili internette ve forumda bir türlü çözüme ulaşamadım. Sanırım ubuntu cd sini cd-rom a takmamı istiyor fakat kimse böyle bir uyarıyla karşılaşmamış. Acaba sebebi ne olabilir ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

bytan

Yazılım kaynaklarını düzenleyip cd kaynağının başındaki tik işaretini kaldır veya /etc/apt/sources.list dosyasındaki cd kaynağına ait satırların başına # karakterini yerleştirip apt-get update komutunu yürüt.

software-properties-gtk
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

xtreme

Teşekkürler deneyip son durumu bildireceğim.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 14 Ocak 2015 - 23:24:39

Yardımlarınız için teşekkürler sorun halloldu.

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.