Steam 'a Nasıl Oyun Yükleniyor?

Başlatan freeman, 06 Ocak 2015 - 21:18:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

freeman

Bu konuyu araştırdım fakat yeterli bilgi bulamadım arkadaşlar.

- Şimdi yazdığımız bir oyunu Steam üzerinden satmak istersek ne  yapmamız gerekiyor? Özellikle bağımsız geliştirici olarak...
- Steam 'a para mı veriyoruz yoksa oyun ne kadar satarsa, belirli bir komisyon mu alıyor Steam?
- Bu Greenlight denen sistem tam olarak ne oluyor?

Bu konularda yardımcı olabilir misiniz acaba?
Good morning and welcome to the Black Mesa Transit System. This automated train is provided for the security and convenience of the Black Mesa Research Facility personnel.

freeman

@plazma;
Sen yetkili bir abiye benziyon. :D

Verdiğiniz adresleri inceliyorum, başınızı ağtırmazsam, bir iki sorum daha olacaktır.
Good morning and welcome to the Black Mesa Transit System. This automated train is provided for the security and convenience of the Black Mesa Research Facility personnel.

plazma

Cevap verebileceğimiz bir şeydir inşallah :) yetkili değilde yardımcı diyelim elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz, sorun tabikide

freeman

Verdiğiniz bağlantılarda aslında herşeyi açıklamışlar.
Son sormak istediğim, bir iki konu var.

- Valve, oyundan sadece kar payı üzerinden mi belirli bir pay alıyor yoksa x, y adı altında farklı ücretler istiyor mu?
- Son olarak, oyunlarımız için Valve kendisi bir sunucu ayırıyor sanıyorum. Büyük ihtimalle bu sunucunun parasını da alacaktır. Ama diyelim, oyun fazla satmadı ve sunucu parasını karşılamıyor.
Valve bu durumda ne yapıyor?

plazma

O konuda bir bilgim yok malesef epsota yada destek forumlarından sorabilirsiniz ama steamden

freeman

Alıntı yapılan: plazmaO konuda bir bilgim yok malesef epsota yada destek forumlarından sorabilirsiniz ama steamden
İlginiz için çok teşekkür ediyorum @plazma.