[Çözüldü] Mikrofon sorunu

Başlatan MuhammedOzby, 31 Aralık 2014 - 14:12:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MuhammedOzby

Mikrofon ayarlarını ne yaptıysam düzeltemedim ses var ama mic bass kapalı iken ses çıkmaz açık iken kulak dayanmaz...

Sürücü ile olduğunu düşündüğüm için buraya açtım Alsa mixserden ayarları ne kadar oynadı isem düzelmedi kullandığım mikrofonu değişmekte fayda vermedi USB üzerinden kullanılabilir bir ürün ve ya sürücü için bir tavsiyeniz var mı _?

Sürücü ayarlarını yapabileceğim alsa alternatifi biliyor musunuz ve ya onu USB üzerinden bağlanabilen ses kartları gibi, mikrofon ve kamera iki birden USB'den çalıştırsam o da olmaz ki ses kartı gene aynı alıyor, neyse bir USB ses kartı bulalım dizüstü olduğu için anca bu kadarı ...

MuhammedOzby

Herkese merhaba tekrardan alsa üzerinden ne kadar yapabiliyorsam yaptım iyileştirme ama olmadı :( . İyi haber ise mikrofon bass mı öyle bir yer ver orayı uygun derecede açmak lazım yoksa ses yok, açtığınızda ise cızırtı var neyse iyi bir çözüm olmasa da çözdüm, daha az cızırtı ve kısık ses var. Kayıttan sonra sesin volumesini ayrı bir program ile açarım aynı sıkıntıyı taşıyanlar azda olsa katlanmak zorunda cızırtıya ...