Adobe Flash alternatifi

Başlatan pisiko_212, 15 Aralık 2014 - 00:50:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pisiko_212

Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle belirteyim Ubuntu kullanmıyorum.Yakın bir zaman önce korsan kullanmama kararı aldım ve kullanmış olduğum Windows 8.1 ve Microsoft Access haricinde bilgisayarımda korsan yok.Yakında windows u da değiştireceğim inşallah.

Mümkünse Adobe Flash taki gibi animasyon yapabileceğim bir uygulama arıyorum.Ancak Adobe Flash'ın kendi dosya uzantısı olan FLA dosyalarını açabilmesi ve SWF ye çevirebilmesi çok önemli benim için.ActionScriptleri de çalıştırsa fena olmaz.Yani mümkün mertebe Adobe Flash dosyalarına uyumlu olması benim için önemli.

Dosyalara uyumlu değilse bile bir çevirici program ile halletmeye çalışabilirim.

Eğer Ubuntu da varsa böyle bir program bunun windows versiyonu varsa indireceğim.

Şimdiden teşekkürler.

heartsmagic

Kolay, uğraştırmayan, %100 sorunsuz çalışan bir şey ümit etme ne yazık ki, varsa da ben bilmiyorum. Normal Flash desteğini bile Linux tarafından çeken Adobe'nin sahipli uygulamalarını çözmek hiç kolay değil.
http://f4l.sourceforge.net/ ile şansını deneyebilirsin. Varsa bilen daha iyi çözümler yazacaktır, ancak forumda arama yapman sana vakit kazandırır.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

pisiko_212

Daha önce bu tarz konular açılmış ama hep bir kaç sene öncesinin.O zamandan bu zamana bir gelişme mutlaka olmuştur diye düşünmüştüm.
Anlaşılan Adobe Flash ile biraz daha devam edeceğiz :)
Sağolun cevabınız için.

Bu arada merak ettim.Linux a flash desteği kesildiyse internetten ne ile video izliyorsunuz?

heartsmagic

Kesildi derken artık yeni güncelleme gelmiyor. Sağ olsun Adobe bir nimet olarak! güvenlik güncellemelerini yayımlıyor en azından. Tabi şunu ekleyelim, Google Chrome ile gömülü olarak güncel sürüm gelmeye devame diyor. Kısacası orada ayrı bir ilişki durumu var, ancak haricen alamıyoruz güncellemeleri.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.