Ubuntu 13.10 Başlangıç Diski Oluşturucu Problemi

Başlatan Caine, 20 Ekim 2013 - 15:07:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Caine

Merhaba arkadaşlar,

Bugün Ubuntu 13.10'a geçiş yaptım ancak başlangıç Diski Oluşturucu da problem yaşıyorum, genel bir arama yaptım ancak güncel bir sonuç bulamadım. Amacım "atıyorum" Ubuntu 13.04 iso kalıbını her zaman yaptığım gibi USB'ye bootable vaziyette aktarmak. Ancak her şey çalışıyor vaziyette olmasına rağmen Disk olutur deyince "Kurulum Başarısız" şeklinde absürt bir hata alıyorum.  Başka türlü iso kalıplarını da denedim ama sonuç başarısız. Ayrıca 13.04'te çalışan bir program 13.10'da nasıl çalışmaz onu da aklım almıyor; zira her şeyin daha da iyileşmesini beklerken işlerin geriye gittiğini görmek biraz sinir bozucu oluyor. :)

Bu tür bir probleme denk gelen oldu mu acaba var mıdır bir çözümü ya da bu program kadar kullanılması basit ve güzel başka bir alternatif var mıdır?

Sevgiler, saygılar,

sercangundogdu

Ubuntu ile birlikte gelen disk oluşturucuyu diyorsan ben 13.04 sürümünde de sorun yaşıyordum 13.10'da da yaşıyorum. Onun yerine "unetbootin" kullanıyorum sorunsuz çalışıyor

sudo apt-get install unetbootin

Caine

Teşekkürler ben de zaten onu kurarak çözmüştüm az önce. Ayrıca Ubuntu'nun içerisindeki ben de 13.04 sürümünde çalışıyordu. Neyse.

kozanibo

lubuntu 14.10 iso dosyasını usbye başlangıç diski oluşturucu ile göndermek istiyorum fakat sonuna kadar geliyor sonunda şifre istiyor şifremi doğru şekilde giriyorum kurulum başarız diyor. önyükleyiciyi kurmadığı için de boot olamıyor.

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

kozanibo