EURO TRUCK SİMULATOR HKK.

Başlatan ByMARAZ, 23 Aralık 2014 - 12:38:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ByMARAZ

Merhabalar Ben Steam Üzerinden Ets 2yi aldım ancak multiplayerini kuramıyorum...
Ubuntu Kullanıyorum Bunu Nasıl Kurabilir Ayarlayabilirim Lütfen yardım edin... :(

furkankalkan

Alıntı yapılan: ByMARAZ - 23 Aralık 2014 - 12:38:31
Merhabalar Ben Steam Üzerinden Ets 2yi aldım ancak multiplayerini kuramıyorum...
Ubuntu Kullanıyorum Bunu Nasıl Kurabilir Ayarlayabilirim Lütfen yardım edin... :(

Biraz daha büyük yazarsanız arkadaşlar size daha çabuk yardımcı olabilir.
Lover
twitter.com/furkan_kalkan1

ByMARAZ

Belki dikat çeker hemen çözümlerim diye yapmıstım

Quapukulu

Merak etmeyin , bu kadar büyük yazmasanızda bilgisi olan arkadaşlar size yardımcı olacaktır.Günlük hayatınızda başkalarına bağırarak işlerinizi hallediyor olabilirsiniz ancak burada bunun hoş karşılanacağını sanmıyorum  :)

Umarım sorununuzu çözersiniz.

ByMARAZ

kesinlikle öyle biri değilim.. öyle birşey de yaptırmak istemiyorum.. sadece kaç gündür kafayı yedirtti bana bu sıkıntı... :S ama sanırsam kimsenın bilgisi yok ki bir cevap yazılmadı

-DıLgEş-

Aşkın; gözü kör, kulağı sağır, dili tutuk, aklı kıttır..! Hayır yani bu halde nasıl herkesi madara ediyor onu çözemedim..

ByMARAZ

Çevirme yapınca çok saçma şeyler çıkıyor bana sadece ubuntu da ki kurulum anı lazım onu nasıl bulurum

MaRZoCHi

O modun kurulum videosunu izleyin. Orda da steam versiyonu kullanarak yüklenmiş ama windows'a. Sadece dosyalarda değişiklik yaptığı için şöyle yazılmış.
Windows üzerinde kurulum yapıp değişen dosyaları Ubuntu'ya atın.

Değişen dosyaları nasıl bulurum derseniz onunla ilgili bilgim yok. Python script ile yapabilirim ama programı var mıdır bilmiyorum. Araştırmalısınız.