Teknoseyir - Linux'a adım atmak

Başlatan xhektor, 25 Kasım 2014 - 21:09:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xhektor

Teknoseyir, ''Linux'a adım atmak - Ubuntu ile bir hafta'' başlıklı video inceleme yapmış. İncelemeyi http://teknoseyir.com/linuxe-adim-atmak-ubuntu-ile-bir-hafta buradan izleyebilirsiniz.

arpia

heartsmagic

Ben de geniş bir zamanda izlemek üzere listeye aldım, teşekkürler :)
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

meda

Ufak tefek hata ya da eksikliklerine rağmen iyi bir inceleme olmuş. Zaten sitedeki yorumlara bakılınca eksiklikler veya hatalar yazılıp çizilmiş.
"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Orhan VELİ"

heartsmagic

İyi bir inceleme olmuş diyemiyorum, ortalama üzeri diyeyim. Tabi niyet gayet iyi ve böyle bir şeyin yapılıyor olması bile (yıl neredeyse 2015) sevindirici. İncelemedeki hatalar falan neyse, bir kenara bırakılabilir belki ama en büyük eleştirim meseleyi "daha iyi bilen" birilerinin yanlarında olmaması olacak. Esasında incelemenin başında buna değiniyorlar "Biz, son kullanıcı gözüyle bakıyoruz zaten işi bilenler istediğini yapıyordur." diyorlar. Fakat, bu biraz sakat bir yaklaşım. İşi bilen hem daha kolay yapar işini, hem de karşı tarafa daha kolay yaptırır, daha kolay anlatır.

Her şeye rağmen teşekkür etmek gerekiyor. Fakat şu değişmiyor, nerede bir Linux haberi, tanıtımı, orada "Linux sux, Windows zuper" yorumu. Acısak mı, gülsek mi bilemiyorum.

Ozmo

Alıntı yapılan: heartsmagicİyi bir inceleme olmuş diyemiyorum, ortalama üzeri diyeyim. Tabi niyet gayet iyi ve böyle bir şeyin yapılıyor olması bile (yıl neredeyse 2015) sevindirici. İncelemedeki hatalar falan neyse, bir kenara bırakılabilir belki ama en büyük eleştirim meseleyi "daha iyi bilen" birilerinin yanlarında olmaması olacak. Esasında incelemenin başında buna değiniyorlar "Biz, son kullanıcı gözüyle bakıyoruz zaten işi bilenler istediğini yapıyordur." diyorlar. Fakat, bu biraz sakat bir yaklaşım. İşi bilen hem daha kolay yapar işini, hem de karşı tarafa daha kolay yaptırır, daha kolay anlatır.

Her şeye rağmen teşekkür etmek gerekiyor. Fakat şu değişmiyor, nerede bir Linux haberi, tanıtımı, orada "Linux sux, Windows zuper" yorumu. Acısak mı, gülsek mi bilemiyorum.

adamlar laftan anlamıyor odunlar işte yapacak bişi yok ne halleri varsa görsünler

xhektor

Alıntı yapılan: arpia - 26 Kasım 2014 - 10:57:41
Teşekkür ederim :)

Rica ederim :)

Bir sonraki Linux incelemesi için öneriler istenmiş. Belki @heartsmagic gibi bu işi iyi bilen arkadaşlar yorum bölümüne önerilerini sıralayabilir.

arpia

Alıntı yapılan: Ozmo - 26 Kasım 2014 - 18:27:49
adamlar laftan anlamıyor odunlar işte yapacak bişi yok ne halleri varsa görsünler
Bu yorum kime anlamadım ama ben de Teknoseyir ekibine teşekkür ederim.

ysfkos

Henüz ölmedik

Ozmo

Alıntı yapılan: arpiaAlıntı yapılan: Ozmo - 26 Kasım 2014 - 18:27:49adamlar laftan anlamıyor odunlar işte yapacak bişi yok ne halleri varsa görsünlerBu yorum kime anlamadım ama ben de Teknoseyir ekibine teşekkür ederim.
saçma sapan yorum yapan kullanıcılara

xhektor

Alıntı yapılan: Ozmo - 27 Kasım 2014 - 15:57:23
Alıntı yapılan: arpiaAlıntı yapılan: Ozmo - 26 Kasım 2014 - 18:27:49adamlar laftan anlamıyor odunlar işte yapacak bişi yok ne halleri varsa görsünlerBu yorum kime anlamadım ama ben de Teknoseyir ekibine teşekkür ederim.
saçma sapan yorum yapan kullanıcılara

Yazılan yorumları bende okudum. ''Linux çöptür'' diyen çok bilmiş kullanıcılar var. Bunlara cevap vermemek en doğrusu. Bırakın Windows'uyla mutlu mesut yaşasın.

heartsmagic

Alıntı yapılan: xhektor - 26 Kasım 2014 - 19:13:53
Bir sonraki Linux incelemesi için öneriler istenmiş. Belki @heartsmagic gibi bu işi iyi bilen arkadaşlar yorum bölümüne önerilerini sıralayabilir.

Estağfurullah. Vakit bulabilirsek bir ara toparlarız belki bir iki şey.